hvordan man kan købe computere til den bedste pris

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-11-10

Der er ikke en masse margen , når det kommer til at sælge computere , så computer fabrikanter anvender markedsføring og add-on salg for at tjene penge . De har heller markerer priserne op nok til at gøre industrien gør meget godt . Mens margener kan være lav i branchen , efterlader lidt plads til forhandling , hvis du være opmærksom på de priser, længe nok vil du få en god handel
1 .
Søg på særligt tilbud websteder, der viser computere , når de er på salg og hvordan man får rabat tilbud , der omfatter sådanne ting en gratis printere med et køb . Nogle steder omfatter techdeals. net og techbargains. com .
2 .
Vær opmærksom på ugentlige cirkulærer på afdelingen og elektronisk butikker . Under visse ferie og andre perioder computer pakker gå på salg og nogle gange er de tab ledere , hvor computeren er solgt med tab for at tiltrække kunder til butikken .
3 .
Buy lige hvad du har brug for . Tænk grundigt over, hvad du har brug for og købe i overensstemmelse hermed. Hvis du ikke har brug for en masse plads på harddisken end at købe en computer, der har en 100 gigabyte harddisk og ikke en 500 gigabyte harddisk . Ældre modeller kan have masser af funktionalitet , men vil blive solgt til bundpriser at gøre plads til nye og mere indbringende lagerbeholdning .
4 .
Sammenlign priser på computerproducenten hjemmesider og online computer forhandlere . Få at vide , hvad du kan forvente at betale på en anden tilsvarende edb -systemer og købe, når du finder en pris, der er i den lave ende af markedet og har , hvad du har brug for .

gode råd og advarsler


  • Vær forsigtig med korte garantier med lejlighedskøb computere .


  • Previous:nothing Next:hvordan du installerer en memory stick i en dell bærbar computer     

    Kommentarer

    Code:
    change