hvordan man kan kopiere fra en cd til en bærbar computer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-11-20

Hvis du arbejder meget på din bærbare computer , du sikkert kender betydningen af at sikkerhedskopiere dine oplysninger på en bærbar lagerenhed som en cd . Data gemt på en CD kan deles med andre computerbrugere eller overføres tilbage til din bærbare computer i tilfælde af tab eller sletning af din bærbare computer data . CD'er er en økonomisk og hurtig måde at dele data med din bærbare computer , og hvis du ikke længere ønsker disken , kan du blot smide den ud eller genbruge det, hvis du har genskrivbare CD -RW -diske

Du skal bruge:
Bærbar.
CD -drev .
Windows OS .
CD'er .


1 .
Indsæt cd'en med de data, du ønsker at kopiere til din bærbare computer .
2 .
Vælg grøn " Start " knappen , og vælg derefter " Computer ".
3 .
Dobbeltklik på cd- drevet mulighed for at åbne CD .
4 .

Vælg den fil eller mappe på cd'en , du ønsker at kopiere til din bærbare computer. Hold tasten " CTRL " tasten og tryk på " C " for at kopiere filen .
5 .
Klik igen på " Computer " vinduet , og vælg derefter harddisken ikonet og dobbeltklik på for at åbne den . Find den mappe, som du ønsker at kopiere filen ved at klikke gennem de mapper , såsom " Documents and Settings . " Dobbelt -klik på mappen for at åbne den , og tryk derefter på " CTRL "og " V " tasterne for at indsætte filen i mappen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genopfylde en hk 7780 blækpatron 

Kommentarer

Code:
change