hvordan man kan lave lave blæk i en HP printer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-11-06

Over tid og brug , vil blækpatronen i en HP printer i sidste ende løber tør for blæk og skal udskiftes . Du kan erstatte patronen med en helt ny patron af samme art og kan genbruge dine gamle patron på blækpatron recycle kasser ofte findes i embedet levering butikker . Nyere HP printere vil vise en lav blæk advarsel på skærmen og fortæller dig, hvilke blækpatronen skal udskiftes . De fleste hjem printere vil have to patroner-en, der har den sorte blæk og en, der indeholder farven blæk . . Sørg for at du ved, hvilken patron skal udskiftes baseret på vejledningen på skærmen
1 .
Tænd din HP printer og åbn døren. Forskellige modeller vil åbne forskelligt , men normalt dør vil svinge nedad eller udad fra fronten .
2 .
Lad printeren luftfartsselskabet at flytte til sin " hjem " position . Printeren vil gøre dette automatisk , når det sanser den forreste dør er åben . Den " hjem " position kan være centrum for printer eller til højre side . Det er den holdning , der giver brugeren den mest adgang til blækpatronerne .
3 .
Bestem type patron du skal erstatte . HP blækpatroner til printere , er markeret med tal. Du kan se en mærkat på indersiden af printerens døren , der fortæller dig , hvad nummer sort og farve patron du bliver nødt til at købe for udskiftning . Hvis du ikke kan se en mærkat , kan du også finde nummeret på den gamle patron i øjeblikket inde i printeren .
4 .
Placer din tommelfinger på toppen af den gamle patron og tryk forsigtigt ned og trække ud . Patronen skal pop ud af printeren . Du kan nu se patronen nummer trykt på toppen af cylinderampullen .
5 .
Køb en udskiftning HP patron til din printer . Du kan gøre dette på en forretning eller fra en online- leverandør . Sørg for , at det er det samme antal som den gamle patron .
6 .
Unpackage den nye patron . Sørg for at fjerne det lille stykke tape i bunden af blækpatronen stikket . Fjernelse af denne tape gør det muligt for blæk til at flyde ud af patronen . Vær forsigtig med ikke at røre denne del af patronen , som du installerer den .
7 .
Placer din tommelfinger på toppen af patronen og forsigtigt trykke det tilbage i blækpatronholderens . Du skal muligvis vinklen patronen ind fra nedenfor og tryk op og indad på samme tid . Du vil føle det snap forsvarligt , når den er på plads .
8 .
Lad printeren til at udskrive en testside , hvis du bliver bedt om . Dette kan hjælpe med en ny patron justering og giver dig mulighed for at se , om patronen fungerer korrekt .

gode råd og advarsler


 • Du kan også vælge at få din patron fyldes i stedet for at købe en ny patron .
 • Hvis printeren ikke giver dig på skærmen om, hvilken blækpatron er lavt , kan du teste det selv . Udskrive noget i gråtoner . Hvis blækket falmer , din sorte patron skal udskiftes . Udskrive noget i farver . Hvis din farve falmer eller synes at være forkert farvet , farveblækpatronen skal udskiftes . Det er muligt at have behov for at udskifte begge blækpatroner på én gang , så godt.


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan fastsætte printhovedet på en kanon S520   

  Kommentarer

  Code:
  change