hvordan man kan øge computer lagerkapacitet

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-12

" Lagerkapacitet " refererer til den samlede størrelse af din computers harddisk . Lagerkapaciteten i en drev vil blive målt i megabyte , gigabyte eller terabyte (afhængigt af dens samlede størrelse ) . 1024 megabytes svarer til en gigabyte , og 1024 gigabyte svarer til en terabyte . Hvis du ønsker at øge lagringskapaciteten på din computer med henblik på lagring flere filer , har du tre forskellige valgmuligheder
1 .
Køb et USB- flashdrev . Dette vil være den billigste metode , du kan bruge til at øge computer lagerkapacitet . USB -flashdrev er små , bærbare harddiske designet til at passe på din nøgle-kæde eller i din lomme . De stik lige ind i en USB- port og er klar til at gå . Du kan finde USB -flash -drev så lille som 128 MB eller så stor som 100 + GB , med nye modeller med højere kapacitet , der udgives hver dag .
2 .
Køb en intern harddisk . Denne metode vil kræve en lille smule teknisk know -how fra din side , eller i det mindste en vilje til at betale en professionel til at udføre installationen . De fleste stationære computere ( og endda nogle bærbare computere ) kommer med tomme plads inde i deres sag , der skal bruges til ekspansion hardware . Dette omfatter plads til harddiske . Du kan lægge en intern harddisk inde i din computer og straks øge din lagerkapacitet uden at ændre maskinens udseende .
3 .
Køb en ekstern harddisk . Eksterne harddiske er som USB flash- drev , kun er de langt større og som følge heraf kan gemme flere filer . Eksterne harddiske er blevet løsladt , der kan lagre over 2 terabyte af oplysninger om et enkelt drev . En ekstern harddisk vil sidde behageligt på din computer, skrivebord og stikket i din maskine via enten en USB- kabel eller et FireWire- kabel ( alt efter hvad du tilfældigvis har ) .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer samsung cd - rom SC -140 drivere 

Kommentarer

Code:
change