hvordan man kan rense en processor

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-11-14

Computere er af afgørende betydning for dagligdagen informationsadgang . Computeren Processoren er en af de vigtigste aspekter af denne procedure , fordi det håndterer alle de oplysninger , der kommer til og fra computeren . Processoren skal rengøres med præcision og omhu . Støv kan infiltrere den isolerende parenteser og varmen dræn . Hvis dette sker, vil processoren ikke kunne cool og bliver overophedet . Du kan rense dit processor og andre komponenter derhjemme med lidt besvær , når du ansætter de rigtige værktøjer .

Du skal bruge:
fugtig klud
. Sæbe.
Skruetrækker .
Vakuum.
Antistatisk håndledsrem .
Trykluft .


1 .
Luk computeren ned og tage strømkablet fra bagsiden af computeren tårnet . Tag alle de perifere kabler som tastaturer og mus kabler fra bagsiden af computeren tårnet .
2 .
Sæt computeren tårn på et bord eller en arbejdsbænk . Fugt en klud med vand og en lille smule sæbe . Tør støvet ud af computerens kabinet. Rengøring af ydersiden af sagen vil holde støvet ude af systemet .
3 .
Få en antistatisk håndledsstrop , og tilslut det til et metal rør eller et andet elektrisk jorden .
4 .
Brug en skruetrækker til at skrue skruerne fra bagsiden af computeren . Træk tårnet døren ud af computeren tårnet . Brug en støvsuger med en børste værktøj til at rense alle støv ud af computerens ventilationskanaler og komponenter .
5 .
Brug en dåse komprimeret luft og blæse yderligere støv væk fra processoren og ud af computeren tårnet , samt computeren fans .
6 .
Sæt computeren døren og skruen, der holder døren sammen . Tilslut computeren perifere kabler og rengør støv ud af dem . Hvis du ikke rense det perifere kabler , vil støv fortsætte med at komme ind i computerens tårnet .

gode råd og advarsler


  • aldrig arbejde på en computer, der er tilsluttet væggen .


  • Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en harddisk fra en Toshiba L45 - 7.409     

    Kommentarer

    Code:
    change