hvordan man laver en bærbar computer skærm til en touch skærm

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-11-03

Touch screen -enheder , såsom telefoner og tablet -pc'er , er forholdsvis dyre sammenlignet med ikke-touch screen systemer såsom stationære pc'er og bærbare computere. Hvis du vil tænde din bærbare skærm i en touch skærm uden at skulle bruge de ekstra penge til en legitim touch screen , der er flere enheder, der giver dig mulighed for at gøre det. Ved at installere disse produkter på din bærbare computer , kan du bruge skærmen som om det var skærmen på en tablet pc
1 .
Køb DUO enhed ( se " Referencer " ) . DUO stik i en ledig USB- port på din bærbare computer og lægger op til toppen af din bærbare computer skærm . Brug DUO 's pen til at skrive på din bærbare computer skærmen ligesom en touch screen tablet .
2 .
Køb Navisis Tablet Mouse ( se " Referencer " ) . Den Tablet Mouse virker meget som det DUO-det stik ind i en ledig USB-port og sluttes til din bærbare skærm , selv om Tablet Mouses sensor forbindes til side af skærmen i stedet for toppen. Du kan bruge den medfølgende pen til at manipulere musemarkøren .
3 .
Vælg en touch screen add-on fra TouchScreens. com ( se " Referencer " ) . Disse enheder er placeret over toppen af din bærbare computer skærmen og oprette forbindelse til dit system via USB . Fordi den berøringsfølsomme skærm kapaciteter kommer fra en tryksensor , kan du bruge en af disse enheder med fingeren for en ægte oplevelse med berøringsskærmen .


Previous:nothing Next:installere en lexmark z715 printer til en XP-computer 

Kommentarer

Code:
change