hvordan man opbygger en computer til børn

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-11-16

Computere er hurtigt ved at blive afgørende for hverdagen , og børn bliver udsat for dem på yngre aldersgrupper . Lærere er der kræver eleverne ikke kun har computer erfaring , men at afslutte hjemmearbejde online så godt. Fordi nogle børn har evnen til at smadre en computer med et enkelt tryk , kan du vælge at bygge til dem deres helt eget edb-system til at bruge og udforske mens jeres urørt

Du skal bruge: .
Termisk paste
Computer sag .
Processor.
Kølelegeme og /eller ventilator.
Bundkort .
Strømforsyning .
Harddisk .
Harddisk -kabel.
Optiske drev.
Optisk drev kabel .
Lydkort (hvis ikke inkluderet på bundkortet ) .
Grafikkort (hvis ikke inkluderet på bundkortet ) .
Trådløse kort ( ekstraudstyr ) .
Skruetrækker sæt .
Operativsystem .
Højttalere.
Tastatur .
Mus .
Monitor .


1 .
Åbn computerens kabinet .
2 .
Installer strømforsyningen ind i sagen , at montere den med skruerne , der fulgte med sagen .
3 .
Installer processoren i bundkortet og montere ventilatoren og /eller køleplade på processoren bruger kølepasta .
4 .
Installer bundkortet ind i computerens kabinet hjælp skruerne indgår i sagen. Spænd fast, men ikke over-stramme .
5 .
Tilslut strømforsyning til bundkortet .
6 .
Installer harddisken ind i sagen . Afhængig af sagen , skal du måske til at montere drevet på skinner i sagen, eller du blot montere den ved hjælp af skruer , der følger med drevet .
7 .
Slut den ene ende af harddisken datakablet til bagsiden af harddisken og den anden ende til den laveste nummererede drev port på bundkortet .

8 .
Slut en strømkabel fra strømforsyningen på bagsiden af harddisken .
9 .
installere det optiske drev ind i sagen .

10 .
Slut den ene ende af det optiske drev datakablet til bagsiden af det optiske drev og den anden ende til den næste laveste tom drev port på bundkortet .
11 .
Slut en strømkablet fra strømforsyningen til tilbage til det optiske drev .
12 .
Installer lyd og /eller skærmkort i computeren , ved hjælp af en skruetrækker til at fjerne de tomme felter på bagsiden af kabinettet og forsigtigt trykke kortene på plads . Brug skruerne , der fulgte følger med kortene til korrekt sikre dem til bundkortet sagen .
13 .
Installer det trådløse kort ( ekstraudstyr ) , ved hjælp af en skruetrækker til at fjerne blank på bagsiden af sagen og forsigtigt trykke kortet på plads .
14 .
Luk computerens kabinet .
15 .
Tilslut netledningen , skærm, højttalere , tastatur og mus på bagsiden af computeren .
16 .
Tænd for computeren og følg instruktionerne , der fulgte med bundkortet til at konfigurere BIOS , som er det program, der kører bundkortet .
17 .
Sæt operativsystemet installere disken og slukke for computeren ved at trykke på afbryderknappen .

18 .
Tænd computeren igen og følg de instruktioner, der fulgte med operativsystemet for at installere det på computeren .

gode råd og advarsler


 • Køb en bare -bone kit , som vil få dig alt på én gang , eller købe en sag , strømforsyning , bundkort , processor , harddisk , harddisk kabel , optisk drev , optisk drev kabel og /eller trådløse kort separat . Lyd -og /eller video -kort er optaget på en masse standard bundkort , men hvis de ikke er du nødt til at købe dem separat .
 • Beslut hvis du vil have computeren til at oprette forbindelse til internettet med en kablet eller trådløs forbindelse. Hvis du ønsker en trådløs forbindelse til internettet , skal du have et trådløst kort til de fleste stationære computere .
 • Når der træffes afgørelse på et operativsystem til børnenes computer , opmærksom på, at Windows -computere har mulighed for at spille almindeligt tilgængelige spil og forsyningsselskaber , men er tilbøjelige til at virus . Linux-computere er ikke så tilbøjelige til vira , men kan ikke køre spil og hjælpeværktøjer, der er almindeligt tilgængelige i butikkerne , og de fleste skoler . Der kan også være en betydelig prisforskel mellem de to operativsystemer.
 • Termisk paste muliggør korrekt varmeoverførsel mellem processoren og kølelegemet og /eller ventilator. Din computer kan blive overophedet , hvis du ikke bruger kølepasta .
 • Bær en antistatisk armbånd , mens samling af computeren. Statisk elektricitet kan være dødelig for computer dele , selvom du ikke kan se en gnist eller føler et chok .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan genopfylde blækpatroner til Dell 5100 printer   

  Kommentarer

  Code:
  change