hvordan man vælger en bærbar wnic

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-11-05

Din bærbare skal have et trådløst netværkskort ( WNIC ) installeres før adgang til et trådløst hotspot eller forbindelsen til et lokalt netværk via en router . Der er et stort udvalg af netværkskort til rådighed for mobile computere , og hver har forskellige funktioner, som du måske eller måske ikke har brug for . Hvis din oprindelige WNIC har funktionsfejl , eller din laptop aldrig omfattet en på alle , der er et par vigtige muligheder for at overveje , inden du køber en ny komponent
1 .
Tjek din bærbare computers manual for at se, hvilken type ekspansion havne det har til rådighed , såsom CardBus , mini-PCI-eller USB- porte . Valg af en mini-PCI -kort vil kræve fysisk åbne din bærbare computer og manuelt at installere enheden, mens en CardBus eller USB WNICs skal kun sættes i den relevante port .
2 .
Find den type teknologi, der bruges til routeren i dit hjem eller på kontoret , som 802. 11g eller 802. 11n . Specifikationen bruges til routeren findes i routerens manual , eller det kan være trykt på enheden . Vælg et trådløst NIC , der bruger den nøjagtige teknologi eller en mere avanceret teknologi , for at sikre, at din bærbare computer vil drage fordel af de muligheder din router har at byde på.
3 .
Check specifikationerne på det trådløse NIC emballage for at finde kortets maksimale dataoverførselshastighed , såsom 140 Mbps eller 300 Mbps . Vælg et kort med en højere data overførselshastighed for hurtigere overførselshastigheder
4
Find ud af , hvilken type sikkerhed, der støttes af kortet , som f. eks 64-. eller 128- bit kryptering, som vil blive fundet i kortets tekniske specifikationer . Vælg et kort med 128- bit kryptering support , hvis din router bruger en 128- bit kryptering password .
5 .
Sørg for WNIC er kompatibelt med din bærbare computer operativsystem , såsom Windows 7 eller Windows Vista . Hver trådløs NIC kræver driver software at blive installeret , og ikke alle modeller har software til rådighed for alle operativsystemer .
6 .
Overvej den maksimale signal afstand , der tilbydes af kortet , hvis du har planer om er langt væk fra din router . Nogle kort er kun i stand til at modtage over en kort afstand , mens andre kan afhente et trådløst signal fra op til 300 meter væk eller mere .

gode råd og advarsler


 • Ikke alle trådløse netværkskort tilbyder de samme typer af garantien . Nogle kort giver en 90- dages garanti , mens andre omfatter levetid garantier i tilfælde komponenten nogensinde funktionsfejl .
 • Den maksimale dataoverførselshastighed , at en WNIC reklamerer vil ikke altid være til rådighed. Dine data hastigheder vil variere afhængigt af specifikationerne for din router , dit signal styrke og hastighed , der tilbydes af din Internet- udbyder .


 • Previous:nothing Next:hvordan du sletter en virus på en Compaq Computer   

  Kommentarer

  Code:
  change