installere en HP Photosmart 7760 printer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-11-24

Det er vigtigt at sørge for at installere en HP Photosmart 7760 printer korrekt for at sikre, at det fungerer korrekt . Denne printer leveres med et sæt af blækpatroner til printere , men omfatter ikke USB-kablet er nødvendige for at slutte den til din computer . Køb et USB-kabel fra enhver elektronik forhandler , inden du forsøger anlægget for at sikre, at du kan afslutte processen glat

Du skal bruge: .
USB printerkabel
Printerpapir .


1 .
Tilslut ledningen til bagsiden af printeren . Sæt den anden ende i en stikkontakt . Hæv fangst for det papirindføring at få adgang til papirbakken .
2 .
Træk papiret guide ud og indsætte en stak almindeligt papir i printeren . Juster bredde og længde vejledninger så de passer til papiret . Drop fangsten tilbage til sin nederste position .
3 .
Tryk på " ON " knappen . Tryk på "Vælg billeder " -knappen , indtil dit foretrukne sprog vises , og tryk derefter på " OK ". Tryk på " Vælg billeder " for at flytte markøren til " Ja ", og tryk derefter på " OK ". Tryk på " Vælg fotos ", indtil dit land vises på displayet , og tryk derefter på "OK . "
4 .
Hæv printerdækslet . Løft dækslerne til at åbne blækpatron luftfartsselskaber . Træk i den lyserøde tape fanen ud hver patron , én ad gangen . Sæt blækpatronerne i luftfartsselskabet i den relevante slot. farveblækpatronen hører på venstre side af transportøren og den sorte blækpatron hører til højre . Luk forsiderne af transportøren , indtil de låses . Luk printerdækslet og tryk på " OK "for at starte kalibreringen. Kassér den udskrevne kalibreringen side.
5 .
Indsæt den cd , der fulgte med printeren, i cd -rom -drev på computeren . Klik på " Næste ", når installationsprogrammet starter . Når installationsprogrammet beder , tilslut den lille ende af USB- kablet i printerens USB- port og den modsatte ende i en tilgængelig USB- port på computeren . Klik på " Næste "og derefter " Finish "når du bliver spurgt.
6 .
Genstart computeren, hvis du bliver bedt om at gøre det . Klik på " Luk " eller " Undersøg nu ", hvis bedt om at tjekke for opdateringer . Klik på knappen for at udskrive en testside for at sikre , at printeren er installeret korrekt .


Previous:nothing Next:hvordan du udskriver postkort på en HP Deskjet 

Kommentarer

Code:
change