pro & ulemper af computere i hjemmet

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-11-17

Brug computere i hjemmet er ved at blive en øremærke i det 21. århundrede . På grund af den billigere priser , hurtigere internetadgang og Multiuse funktioner , er de fleste mennesker vælger at have mindst én computer i hjemmet . Hertil kommer , at hjemme- baserede virksomheder udnytte forskellige funktioner i computere bliver mere og mere almindeligt . Selvom mange fordele der følger med at eje og bruge en computer i hjemmet, kan der også være nogle ulemper .

Fordele

Nummeret en fordel at eje en hjemmecomputer og kombinere det med internetadgang er den fleksibilitet, det giver dig mulighed for at indhente oplysninger som helst tidspunkt af dagen eller natten . Hvad enten du bruger computeren personligt eller i en virksomhed , har folk vænnet sig til at sende og modtage data 24 timer i døgnet , syv dage om ugen . Selv store koncerner nu lade ansatte arbejde hjemmefra , hvis de har en hjemmecomputer og den nødvendige software . Underholdningsmuligheder er blevet udvidet til hjemmecomputer med mange online DVD detailhandlere, som f. eks Netflix giver medlemmer til straks se film og tv- serier fra deres computere derhjemme . Netbank og regningen betaler stille sikkerhed , fordi privat bruger ikke behøver at bekymre sig om kontooplysninger bliver kompromitteret , som når du bruger en offentlig adgang computer . Børn i hjemmet gavn af at bruge software til undervisningsformål , og college studerende kan modtage deres uddannelse fra komfort i deres hjem ved at tage online college kurser .

Ulemper

En af ulemperne ved hjemmecomputere er mangel på social kontakt . Fordi alle dine forening med andre mennesker sker gennem en computer , er de personlige dynamik , der er involveret i samspil med mennesker ansigt til ansigt tabt . Det er let at erstatte skabe forbindelse med folk med kontakter maskinen , når du ikke behøver at forlade komfort i dit eget hjem . Medmindre forholdsregler ved at installere en korrekt virus og sikkerhedssoftware på en hjemmecomputer , kan programmer , filer og hardware alle være kompromitteret . Børn, der efterlades uovervågede på en hjemmecomputer kan blive modtagelige for online rovdyr . Desuden børn bare brug for en pause fra den teknologi , der konstant kappes om deres opmærksomhed .

finansielle overvejelser

Nogle gange en fordel for en person, der ejer en hjemmecomputer kan være en ulempe for en anden . Selvom computere er blevet meget billigere at eje , der stadig kan være en ud-af-nå udgift for en anden . Afhængigt af de programmer, der er nødvendige , software skal opgraderes fra tid til anden , og der er altid de nyeste klokker og fløjter til rådighed for forbrugerne at friste dem til at bruge flere penge på deres computere . Folk , der ikke behøver at have adgang til en computer døgnet rundt vil finde , at deres lokale bibliotek indeholder normalt al software og internetforbindelser , der er nødvendige , med nul dollar , der kommer fra lommen af computeren bruger .


Previous:nothing Next:hvordan man kan montere en 2. harddisk 

Kommentarer

Code:
change