udtjente anvendelsesmuligheder for li - ion -batterier

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-11-01

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker

Lithium-ion batterier er ved at blive mere udbredt hverdagen på grund af de har en høj energitæthed til deres vægt , og de ikke lider af hukommelsen virkning. ofte forbundet med genopladelige batterier . Men selv om de ikke har en memory-effekt , de vil gradvist miste noget af deres kapacitet . Det anslås, at et lithium-ion batteri på typisk brug vil vare mellem 2 og 3 år før sin køretid begynder at falde mærkbart . Selv om der ikke er meget du kan gøre for at genoprette en slidt lithium-ion batteri , det betyder ikke, det er på tide at smide det væk .

Power dit hjem

Der er flere projekter , som den sponsoreret af Plug -In Hybrid Electric Vehicle Research Center ved University of California , på udkig efter nye anvendelsesmuligheder for den Li-ion batterier, magt elbiler . Disse store og dyre batterier skal udskiftes , når de når 80 til 70 procent af deres kapacitet , men forskerne er på udkig efter en måde at genbruge dem . Et af de mest lovende anvendelser er energioplagring for alternative energi generatorer . Et batteri , der er for svage til at forsyne et elbil kan være mere end hensigtsmæssigt at opbevare energien af en solgenerator for natten brug , for eksempel .

Genbrug

Chancen er , at du vil kunne finde et batteri genbrugsprogram opererer i dit område . Det genopladelige batteri Recycling Corporation er blandt de organisationer , der fremmer genanvendelse af genopladelige batterier i USA , indsamle batterier fra forbrugere og virksomheder og sende dem til genbrug organisationer . Non- profit kollektionen er vigtig på grund af den lave værdi af batterier som skrot : Behandling 1 ton batterier vil give omkring $ 100 i nikkel og kobolt-indsamling og genanvendelse af batterier ikke ville være en bæredygtig virksomhed uden bistand fra frivillige , selv om det giver god miljømæssig mening .

Ombygning

Lithium-ion batterier har mange elektroniske komponenter ud over batteriet korrekt : Flere sensorer og mikro-processorer er forpligtet til at overvåge situationen på batteriet og regulere genopladning processen . Når et batteri når sin end-of -life , kan det gøre økonomisk mening at åbne batteripakken og udskift Li-ion celler , samtidig med at resten af mekanismen . Li-ion celler kan ofte sorteret efter reservedelsnummer , men kun tech- kyndige skal forsøge operationen , som sandsynligvis vil ugyldiggøre garantien .


Previous:nothing Next:hvordan kan du overclocke Phenom X3 720 ? 

Kommentarer

Code:
change