værktøjer til rengøring et tastatur

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-11-02

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker

Computer tastaturer hente rester fra dine fingre , alt hvad du spild og støv og fnug fra luften . Denne kombination kan gøre din computer tastatur temmelig uhygiejniske og grimme . Regelmæssigt rengøring computerens tastatur vil hjælpe med at holde bakterier i skak og holde det i god stand , som oprustning kan stoppe nøglerne i at fungere korrekt .

Trykluft

Trykluft er en af de bedste værktøjer til rengøring en computerens tastatur . Det er en kan der sprøjter ud ren luft til at blæse krummer , støv og andre små partikler fra mellem computerens taster .

Klude og svaberprøver

Brug en fnugfri klud til at tørre dit tastatur , så du ikke tilføje flere støv eller fnug . Fotografiske klude vil også arbejde godt, fordi de skal fnugfri til aftørring ned kameraudstyr . Vatpinde er gode til rengøring mellem tasterne .

Støvsuger

Mens komprimeret luft er godt for blæser snavs ud af computerens tastatur , en støvsuger med en blød børste er god til at trække snavs ud af et tastatur . Forsigtigt køre vakuum over tastaturet med afstøvning børste hooked på det at afhente eventuelle løse støv , fnug eller krummer . Sluk computeren og tag stikket tastaturet først.

90 % isopropylalkohol

Dette vil hjælpe desinficere tasterne på tastaturet for at holde dig og din familie sikkert fra bakterier . Ising en vatpind i alkohol-og tørre det over og mellem tasterne for at rense det .


Previous:nothing Next:desktop cpu & hukommelse overvågningsværktøjer 

Kommentarer

Code:
change