hvordan man bruger webcam på en hp dv2915 bærbar

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-12-09

Du bruge webcam på HP DV2915 model bærbar med hjælp af HP QuickPlay ansøgningen . HP QuickPlay ansøgningen skibe med alle HP " underholdning " bærbare computere og pc'er . HP QuickPlay er en alsidig multimedie-software værktøj . Til HP -computere , der omfatter en TV- tuner , understøtter HP QuickPlay ansøgning online tv adgang så godt. HP QuickPlay er integreret med genvejstaster på tastaturet, og knapperne over tastaturet . Nogle HP laptops omfatte en fjernbetjening , der vil operere HP QuickPlay ansøgningen .
1 .
Klik på " Start " knappen .
2 .
Klik på " Alle programmer " .

3 .
Klik på " QuickPlay "link . HP QuickPlay Ansøgningen vil lancere i fuld skærm .
4 .
Klik på " Video /Billede Source "-ikonet , som er det andet ikon i bunden båndet. Ikonet er et billede af noder , et kamera og en film kan .
5 .
Klik på webcam indrejse i " Source " listen til venstre navigationspanel . En lys på webcam tændes , og et vindue med webcam billedet vil åbne på skrivebordet .
6 .
Dobbeltklik på webcam vinduet for at forstørre displayet .

7 .
Klik på " Camera " ikonet i nederste venstre hjørne af webcam vinduet for at optage webcam billede eller tage et snapshot . Snapshots og webcam optagelser vil blive gemt i " C : \ Users \ Public \ Pictures \ Mine Snapshots " mappe på harddisken
.


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter en CMOS-batteriet i en laptpp 

Kommentarer

Code:
change