hvordan man opbygger en energieffektiv computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-01-10

Opbygning af din egen energi-effektive computer har aldrig været nemmere . Der er flere lav energi komponenter på markedet end nogensinde før , og magt og hastighed behøver ikke være et problem, fordi disse komponenter leverer med minimal kompromis . Der er fem hovedområder at koncentrere sig om når bygningen en energieffektiv computer, og de ikke blot spare energi , men også hjælpe miljøet ved at have mindre , blyfri komponenter med mindre farligt affald kan forurene lossepladsen , når de er færdige .

Du skal bruge:
computerens kabinet .
DVD -brænder .
7200 harddisk med SATA- forbindelse .
MicroATX bundkort .
Energi Plus strømforsyning .
Core 2 Duo processor .
15- tommer LCD-skærm .


1 .
Åbn frontlågen på computerens kabinet, og montere dvd-brænder og 7200 harddisk i metal parentes . Brug af DVD- brænder til at læse og skrive cd'er og dvd'er giver at have en komponent til flere funktioner . Og 7200 harddisk med SATA-forbindelse bruger mindre energi , er, at SATA er mere effektiv end den ældre IDE -systemet . Skruen i brænderen og harddisken ind i beslaget og sæt ind i bugten . Luk frontpanelet .
2 .
Monter bundkortet i kabinettet ved først at installere guld ophængsmøtrikker på computeren sagen . Den MicroATX bundkortet bruger kun 20 watt . Det har også integrerede dele , en surround lydkort og 3D -grafik . Det betyder mindre udvidelseskort og flere energibesparelser . Brug derefter den lange skruer til at holde bundkortet på plads i løbet af de ophængsmøtrikker .
3 .
Installer Energi Plus strømforsyningen på bundkortet , idet de fire monteringsskruer . En Energy Plus strømforsyning kan spare 85 kilowatt i timen . Denne 80 plus-certificerede strømforsyning ( PSU ) ikke kører med fuld kapacitet , hvis computeren er tegningen belastningen for tunge komponent brug , en sjælden begivenhed , så netto energibesparelser er meget høj . Når den PSU er monteret , skal du ikke tilslutte strømforsyningen til bundkortet bare endnu .
4 .
Slut Core 2 Duo -processor til bundkortet . Dette kører 42 procent hurtigere og bruger 40 procent mindre energi end en tilsvarende Pentium -processor . Efter låsning processoren i , tilslut PSU kabel og SATA- kablet fra harddisken . Consult instruktioner, der fulgte med bundkortet for specifikke kabelføring retninger , og luk derefter computerens kabinet.
5 .
Tilslut 15- tommer LCD skærm , der kun bruger 23 watt , hvilket sparer cirka 80 procent af strømmen bruges af større LCD- skærme . Ud over at spare på energien , nyere komponenter som dem, der bruges i denne maskine hjælpe med at klassificere dette som værende en grøn computer . jord-venligt og magt lean

gode råd og advarsler


 • Angiv en rentetilpasningslån fan på det laveste hastighed , når du bruger en MircoATX bundkort for at spare endnu mere magt , fordi luftstrømmen af bestyrelsen satser højere end andre .
 • A høje ende gaming og videoredigering maskinen stadig kræver en langt større effekt end denne maskine , så afmatning og hikke kan interferere med energikrævende opgaver som spil og redigering .


 • Previous:nothing Next:hvordan du tilføjer en større harddisk til en Sony Vaio   

  Kommentarer

  Code:
  change