hvordan man kan inddrive fra en HP harddisk crash

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-04-14

Harddisknedbrud er smertefulde for den uforberedte . Ikke blot vil data gå tabt , der ikke var bakket op , men hvis det opsving diskette sæt var ikke oprettet , når computeren er købt, skal du bestille en til at inddrive fra en HP harddisk crash at gendanne computeren til fabrikken driftstilstand .


En fordel at en HP harddisk crash er , at du kan benytte lejligheden til at investere i en større harddisk end den oprindeligt installeret på din HP computer , som giver belønning for en større harddisk for arbejdet for at erstatte harddisken og inddrive operativsystemet.

Du skal bruge:
Antistatisk håndledsrem
. Udskiftning harddisk .
Stjerneskruetrækker .
HP genoprettelsesdisk sæt .
Backup -diske ( valgfrit ) .


1 .
Tryk og hold tænd /sluk -knappen, indtil computeren slukker . Harddisken (og dermed Microsoft Windows ) er irreversibelt beskadiget , så vi ikke behøver at bekymre dig om at gøre det værre på dette punkt .
2 .
Tag netledningen , monitor, tastatur , mus , netværk , telefon , USB og andre ledninger , kabler eller enheder tilsluttet til din HP computer .
3 .
Flyt computeren til en ren , godt belyst arbejde overflade over en ikke-gulvtæppe . Dette vil reducere risikoen for statisk elektricitet og give dig et godt sted at arbejde .
4 .
Løsn fingerskrue holde højre sidedæksel . Skub dækslet tilbage og udad for at fjerne .
5 .
Tryk ind på de seks faner sikre foran på computeren for at frigøre låsefunktion mekanisme . Træk den forreste af computeren lige af , ved hjælp af forsigtighed for ikke at hage og bryde nogen af de løsnede faner .
6 .
Klem låsene sikre data-og elkabler på bagsiden af det nedstyrtede harddisken og trække kablerne væk fra drevet til at fjerne . Må ikke bøje eller sno ledninger eller stik på nogen måde at undgå at beskadige stikkene.
7 .
Fjern skruer, der holder det nedstyrtede drevet på plads ved hjælp af Phillips-skruetrækker og træk harddisk gennem den forreste del af computeren for at fjerne .
8 .
Placer den nye harddisk ind i drevbåsen , og line up skruehullerne med hullerne placeret i drevbåsen . Udskift skruer, der fastgør harddisken på plads .
9 .
Slut data-og strømkabler til bagsiden af udskiftning harddisken . Skub forsigtigt , indtil kablerne klik blødt på plads .
10 .
Sæt frontdækslet ved forsigtigt at trykke den på plads igen . Fanerne vil klikke på for at fortælle dig, at de har låst ordentligt . Skub sidepanelet tilbage på plads og stram fingerskruen .
11 .
Tilslut netledningen , skærm, tastatur , mus og højttalere til computeren .
12 .
Tryk på power -knappen og derefter trykke på knappen for at åbne det optiske drev . Indsæt den første disk af opsvinget disken , der i det optiske drev , før holde power -knappen for at slukke computeren .
13 .
Tryk på afbryderknappen på computeren og straks trykke på " F11 " tasten .
14 .
Tryk "R " for at vælge en standard System Recovery .
15 .
Skift opsving diskette med den næste i sættet , når computeren anmoder disken forandring . Computeren vil tage nogen tid at geninstallere operativsystemet på computeren og vil genstarte når den er færdig .
16 .
Erstat alle filer og mapper , som du havde bakket op om backup -diske ved at kopiere dem til deres relevante positioner på computeren.

gode råd og advarsler


 • Hvis du har forlagt eller undladt at oprette et sæt genoprettelsesdiske og HP informerer dig om, at netop dit Sættet er på lager, RestoreDisks. com ( se Resources ) bestande en bred vifte af gendannelsesdiske-det vil sandsynligvis have det sæt , du har brug for.
 • Tving ikke nogen stik , når fastgøre eller løsne enheder . De fleste er indtastet skal indsættes på en bestemt måde , så kontrollere retningen af et kabel , der ikke forbinde.
 • Bær en antistatisk håndledsstrop , når du arbejder inde i computeren for at undgå skader forårsaget af statisk elektricitet.


 • Previous:nothing Next:hvordan man laver en digital tæller   

  Kommentarer

  Code:
  change