Hvad skal jeg bruge til trådløs udskrivning ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-26

Trådløst netværk gør det bekvemt at have mobile maskiner såsom laptops og netbooks forbindelse til et netværk . En mulighed for trådløse netværk er tilslutning af en printer , så disse maskiner kan udskrive til en printer uden at være fysisk forbundet til enheden . Kun få tilføjet netværk ekstramateriale er påkrævet , når tilslutning til en trådløs printer

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker

Betydning

Trådløs udskrivning kan du udskrive fra enhver enhed , der har adgang til dit netværk . De vigtigste komponenter er nødvendige for at oprette forbindelse til trådløs udskrivning er en router , trådløst netværkskort på din computer og en printer tilslutning . Printeren kan tilsluttes routeren eller en anden computer ved hjælp af en trådløs forbindelse eller en wire .

Typer

Printeren kan hardwired til nettet eller en trådløs adapter kan placeres på printeren , så den også forbinder ved hjælp af trådløs teknologi . Hvis netværket ejeren beslutter sig for at bruge en hardwired forbindelse , så en printer kabel er nødvendigt at tilslutte den til en computer på netværket eller router . Forbindelsen giver også mulighed alle andre maskiner til at udskrive til printeren , selv kabelforbundet netværk computere .

Identifikation

Det vigtigste proces , der identificerer en trådløs printer er IP -adressen . En IP- adresse er tildelt til en printer tilsluttet direkte til routeren . Til printere sluttet til andre maskiner på netværket , er ingen IP -adresse er nødvendigt , men printeren skal deles på maskinen , så andre mennesker kan udskrive til den ved hjælp af en trådløs forbindelse .

Tilslutning

Før en brugers computer kan udskrive til printeren , skal den være konfigureret på den lokale maskine . Windows giver brugerne en " Tilføj printer " guiden . Guiden guider brugeren gennem processen med at forbinde til printeren , om den er tilsluttet direkte til en router eller en anden maskine . Dette installerer driverne til maskinen .

Fordele

Fordelene ved trådløs udskrivning tillader brugeren at oprette forbindelse til en printer fra alle maskiner i huset eller hjemmekontoret . Det giver også gæster i hjemmet eller på kontoret til hurtigt at udskrive dokumenter til rapporter eller møder . Sikkerhedsforanstaltninger beskytte maskinen fra at blive brugt af folk , der ikke er forbundet til netværket , men dette er kun nødvendig, hvis administratoren ønsker at begrænse brugeren adgang til.


Previous:nothing Next:hvordan man kan adskille en iMac G4 

Kommentarer

Code:
change