Sådan foretages fejlfinding fan problem på en HP Pavilion a1020n

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-14

Ved fejlfinding på din HP Pavilion A1020n , kan du spare dig selv penge på et værksted og tid uden en fungerende computer . Tegn på, at din Pavilion har problemer med sine fans inkluderer det bryder konsekvent , mens den kører bestemte programmer, at computeren viser en sort skærm , når du først starter den , eller en " CPU Fan mislykkedes " besked på skærmen . Du skal være fortrolig med at arbejde inde i computeren for at foretage fejlfinding fan problemer

Du skal bruge: .
Phillips screwdriverCan af komprimeret luft .

computer, der kører Hot


1 .
Sluk for computeren og tag netledningen . Fjern skruerne på bagsiden af computeren , der holder i venstre side panel og fjern panelet .
2 .
Tilslut computerens netledning , og tænd for computeren . Kør et program , der typisk går ned under drift for at kontrollere, at varmen er skyld i problemet .
3 .
Find fans inde i computeren . Hvis en fan er ikke arbejder eller laver en høj lyd , vil du nødt til at erstatte det .
4 .
Sluk for computeren og tag strømkablet . Brug en dåse komprimeret luft til at rense ud støv eller andet snavs fra indersiden af computeren , og sørg for at rengøre ventilationskanaler i computerens sagen .

CPU fan failure


1 .
Sluk for computeren og fjerne alle forbindelser, inklusive netledningen . Fjern skruerne på bagsiden at sikre siden , og fjern derefter sidepanelet .
2 .
Find blæseren ved siden af computerens processor og sørg for fan 's magt kablet er tilsluttet korrekt til bundkortet . Spin blæseren med fingrene for at kontrollere, om forhindringer blokere dens bevægelse .
3 .
Sæt computerens sidepanel og forbindelser . Tænd computeren og tryk på " F11 " tasten gentagne gange på start- up skærmen, indtil BIOS -skærmen kommer op .
4 .
Fremhæv menuen "Avanceret" ved hjælp af pil nøgler . Fremhæv " Hardware Monitor " og tryk på " Enter " tasten . Fremhæv " CPU Fan Check " og tryk på " Enter " igen .
5 .
Kontroller " CPU Fan Check " indstillinger passer til den ventilator inde i computeren . Tryk på " F10 "og " Enter " tasterne for at gemme dine indstillinger og afslutte menuen . Hvis fejlen fortsætter med at vise , at tage computeren til et værksted for at udskifte blæseren.


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en portabe harddisk 

Kommentarer

Code:
change