VGA-indgang vs hdmi

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-26

Computerskærme blev først forbundet med VGA kabler. Det var den primære skærm tilslutning for år . Nu, hvor computere er forbundet til langt flere komponenter end skærme , har en overlegen forbindelse opstod . HDMI giver bedre beslutninger og lyd i høj kvalitet

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker

VGA

VGA står for Video Graphic Interface . Siden 1987 , var en VGA -forbindelse Referencemetoden at forbinde en computer til en skærm . VGA oprindeligt støttede 640 x 480 opløsning . Moderne grafikkort og fladskærme nå langt overlegen beslutninger , hvilket gør den oprindelige VGA forældede for nutidens edb-applikationer .

Super VGA

VGA er ikke forsvundet . Det har udviklet sig til Super VGA . Super VGA kan vise opløsninger på op til 1024 x 768 pixels . Super VGA eller SVGA , kan også vise flere farver i høj opløsning end VGA . SVGA er den standard forbindelse mellem computere og skærme .

HDMI

Selvom SVGA er standard-forbindelse mellem computere og skærme , mange MMS brugere forbinde deres computere til andre enheder . High Definition Multimedia Interface eller HDMI , er ved at blive standard for digital video -udstyr . HDMI kabler understøtter 1080p , eller ægte high definition video , og kan bære multi- kanal surround- lyd . Computerskærme er typisk ikke udstyret med HDMI -forbindelser , men højopløsningsfjernsyn er . HDMI -kabel er en ideel måde at slutte en computer til en HD- tv , hvis computeren er udstyret med en HDMI -video -kort. En VGA- udstyret computer kan oprette forbindelse til en HDMI -indgang ved hjælp af en VGA til HDMI konverter , men uden at opnå fuld HDMI -resolutioner .

Programmer

Regnskabsmæssig lyd af høj kvalitet og high definition video på ¨¦t kabel åbner en vej for mange ansøgninger . Tv-applikationer er fælles , og video kameraer , Blu-ray Disc afspillere og multimedie -pc'er kan bruge HDMI-tilslutninger . Planer er i arbejder for at øge HDMI billedkvalitet i senere versioner .

Future

Selv SVGA er vigepligt til DVI ( Digital Visual Interface ) til skærm tilslutninger . DVI giver bedre videokvalitet til VGA , men støtter ikke lyd . VGA er ved at blive almindeligt, at mobile enheder som mobiltelefoner . HDMI er dømt til at øge billedkvaliteten i fremtiden .


Previous:nothing Next:hvordan man tilføjer en printer til EasyShare -programmet 

Kommentarer

Code:
change