fejlfinding til HP Pavilion dv6000 webcam

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-07

HP Pavilion DV6000 er en bærbar computer med mange multimedie-funktioner , herunder en widescreen /høj opløsning skærm , Bluetooth og medier genvejstaster . Mange DV6000 modeller også indeholde en integreret webcam . Hvis DV6000 's webcam ikke fungerer korrekt , er der adskillige skridt en bruger kan tage for at løse fælles problemer
1

Se webcam software til at sikre, at det er opdateret . Flere programmer , der arbejder med webcams , såsom Skype og Yahoo Messenger , skal opdateres regelmæssigt for at opretholde kompatibilitet med et integreret webcam . Bemærk : HP Pavilion DV6000 automatisk omfatter Windows Live Messenger-programmet, som kan bruges sammen med webcam , men skal opdateres , før det vil være kompatible. Se Ressourcer nedenfor for et link til download den nyeste version .
2 .
Rediger computerens firewall -indstillinger . Hvis du bruger en robust sikkerhed profil , kan webcam have problemer kommunikere med software, der ikke er på " tilladt " liste . Åbn firewall -indstillinger og tilføje de relevante messaging -software til " tilladt " liste .
3 .
Undersøg forbindelsesproblemer . Hvis det webcam virker i et program som Windows Movie Maker , men ikke går rigtigt i en online- program , kan der være problemer med forbindelsen . Hvis du bruger en trådløs forbindelse , kan du prøve at flytte computeren tættere på adgangspunktet eller skifte til en kabelforbindelse .
4 .
Check belysningen i rummet . Hvis belysningen er fattige i det område, webcam bliver brugt , kan det se ud som ansigter har lange skygger eller den person, der ikke er vist på kameraet. Prøv at bruge en overhead lyskilde med webcam og aldrig har en lys bag webcam , da dette vil skabe en udvasket billede .
5 .
Juster webcam egenskaber . Fremhæv kameraet nytte i " Denne Computer "og derefter højreklikke på det . Vælg " Egenskaber " for at få et nyt vindue . Herfra , justere farvetone, lysstyrke , mætning og hvidbalance til at producere optimale billede på webcam .

gode råd og advarsler


  • Hvis ovenstående trin ikke ikke løser problemet , skal du kontakte HP support på ( 800 ) fra 474 til 6. 836 .


  • Previous:nothing Next:hvordan man åbner en overophedning Toshiba bærbar Tecra 750cdm sag     

    Kommentarer

    Code:
    change