fejlfindingsvejledning trin til en grundlæggende tonerpatron

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-16

Laserprintere giver fremragende kvalitet udskrifter og lang levetid , men de gør det på en pris. Enhver, der nogensinde har købt en erstatning tonerkassette ved, hvordan dyrt de kan , så det bare giver mening at fastsætte din nuværende toner , når du kan . tage sig tid til fejlfinding på nuværende tonerpatronen kan forlænge dens levetid og spare dig penge i processen

Du skal bruge: .
Tonerpatron
Lille vakuum .
Blød klud .


1 .
Sluk printeren , og lad ITI at køle af i mindst fem minutter . Løft tonerkassetten døren og træk patronen ud af printeren .
2 .
Rengør alle tilgængelige områder af printeren med en blød klud og en computer vakuum . Sommetider hvad der synes at være et problem med tonerpatronen er faktisk forårsaget af en beskidt printer sti . Rengøring af papirstøv og toner rester ud af papirstien vil løse mange problemer med udskriftskvaliteten .
3 .
Ryst tonerpatronen grundigt med en back-og-tilbage vuggende bevægelse . Som tonerpatronen bliver mindre fuld, kan tonerpulver være ujævnt fordelt , hvilket resulterer i dårlig kvalitet udskrifter og lavere dækning niveauer på papiret . Rystelser toneren vil omfordele den resterende pulver og forlænge levetiden for patronen .
4 .
Træk tonerpatronen tilbage ud af printeren , og vend den , så bunden vender opad . Find den lille klap i bunden af patronen , og træk det forsigtigt op . Brug en blød klud til at tørre væk enhver toner rester fra under flappen . Vær forsigtig med ikke at røre indersiden af tonerpatronen med hænderne-. olien fra din hud kan beskadige mekanismen
5
Sæt tonerpatronen på et hvidt klæde eller papir håndklæde . Lad det sidde i flere minutter , og derefter løfte den op og tjekke for lækker toner . Hvis tonerkassetten er lækker det skal udskiftes . Ellers sætter tonerkassetten tilbage i printeren .


Previous:nothing Next:hvad eksamener der kræves for MCSE ? 

Kommentarer

Code:
change