hp dv1000 bærbar fejlfinding

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-29

HP dv1000 er en Windows-baseret bærbar computer, som kom i produktion i 2005 . Selv om edb-system er flere år gammel , er det stadig i stand til at køre langt de fleste af de programmer til rådighed på moderne , state-of-the-art computere . Men hvis du løber ind i et problem med HP dv1000 , kan du løse problemet for at rette problemet
1 .
Sluk computeren og lad det ud i flere minutter . Power HP dv1000 igen, og de problemer , der opstod under den tidligere start er nu væk og rettet .
2 .
Kontroller kabelforbindelserne løbe ind i computeren . Hvis du har hardware ikke at blive opdaget , skal du sørge for , at kablet er sat helt ind i tilslutningsport på systemet . Hvis computeren ikke er tegning magt , skal du sørge for , at strømkablet er sat helt ind i strømstikket på bagsiden af dv1000 bærbare computer.
3 .
installere alle drivere til hardware , du har tilsluttet til HP bærbare ( se Resources ) . De fleste hardware leveres med et sæt drivere til computeren . Disse drivere underrette den bærbare computer , hvordan du kører den hardware på systemet .
4 .
Dobbeltklik på audio -ikonet i nederste højre hjørne af skrivebordet , hvis der ikke er lyd på computeren . Uncheck enhver mulighed , der er dæmpet til at fastsætte lydafspilning spørgsmål .


Previous:nothing Next:hvordan man kan erstatte en strømforsyning med intet signal 

Kommentarer

Code:
change