hp pavilion 4535 fejlfinding

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-20

Hewlett Packard foreskriver visse skridt for fejlfinding problemer, du kan støde på med din Pavilion 4. 535 , herunder problemer med computeren starter op korrekt, eller et pludseligt tab af lyd fra computeren . Spare tid og penge ved fejlfinding af problemer med dine Pavilion , før du tager det til et værksted

Du skal bruge: .
hovedtelefoner

Ingen lyd i Windows 98 , ME og XP


en .
Drej volumen til halvvejs på alle eksterne højttalere , du måtte have , herunder højttalere indbygget i skærmen . Find og dobbeltklik på lydstyrke ikonet i nederste højre hjørne af skærmen .
2 .
Klik på kasserne mærket " Mute ", så at ingen har en markering . Brug musen til at skrue op på alle de volumen indstillinger som "CD -afspiller " og " Master Volume ". Lyt til en tone , når du ændrer lydstyrke .
3 .
Kontroller højttalerne ' forbindelser på bagsiden af computeren . Et ikon med en højttaler og ordet " Out " vil være ved siden af stikket til højttalerne . Hvis højttalerne er tilsluttet korrekt stikket , tag dem og sætte i et sæt hovedtelefoner .
4 .
Udskift eksterne højttalere , hvis du kan høre lyden gennem hovedtelefoner . Hvis du stadig ikke kan høre lyden fra computeren via hovedtelefonerne , tage computeren med til en tjeneste butik .

startproblemer


1 .
Sluk for computeren og frakoble enhver USB -drev fra computer. Turn på computeren og fjerne alle cd'er eller dvd'er fra det optiske drev .
2 .
Sluk for computeren og tag netledningen , hvis det stadig vil ikke starter korrekt . Tag alle af computerens enheder med undtagelse af skærm, tastatur og mus , før du sætter netledningen igen, og dreje computeren igen .
3 .
Tilslut en ekstern enhed på en tid og prøv at slukke for computeren og på , hvis du var i stand til at tænde for computeren . Dette vil hjælpe dig med at afgøre , hvilke ekstra var årsag til startproblemet .
4 .
Sluk for computeren og tag netledningen , hvis computeren stadig ikke vil starte korrekt op . Hold afbryderknappen nede på forsiden af computeren i fem sekunder eller mere . Tilslut strømkablet , og tænd for computeren igen .
5 .
Tag computeren til et værksted , hvis den fortsat har problemer med at starte op .


Previous:nothing Next:hvordan man sætter en bluetooth i en toshiba A200 1mb t5300 

Kommentarer

Code:
change