hvordan du fjerner harddisken fra et tårn computer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-11

Selv med almindelig vedligeholdelse , vil mange tårn computer harddiske ikke vare mere end et par år . Hvis du for nylig har bemærket en kraftig støj , der kommer fra din computer , hvis du ikke er i stand til at starte computeren op , eller hvis du vil bare gerne opgradere til en større harddisk , så kan det være tid til at fjerne harddisken fra din computeren. Heldigvis fjerne en harddisk fra et tårn computer er ligetil , så selv en mindre erfaren pc-bruger kan gøre det

Du skal bruge :
Phillips eller fladt hoved skruetrækker .


1 .
Luk computeren ned ved at klikke på " Start . "Vælg " Shut Down "og derefter " Luk " igen .
2 .
Tag alle kabler fra bagsiden af computeren , inklusive strøm og netværkskabler.
3 .
Læg computeren på en flad overflade . Tryk på en metal overflade til jorden dig selv mod statisk elektricitet . ( Statisk elektricitet kan beskadige computeren , så det er vigtigt at sikre, at du jordforbindelse . )
4 .
Fjern de skruer, der holder side af sagen ved hjælp af enten en stjerneskruetrækker eller flad skruetrækker , alt efter hvilken type skruer, der anvendes på din computer .
5 .
Fjern sagen og finde harddisken , som typisk er placeret under CD /DVD drev i foran computeren .
6 .

Fjern alle kabler fra harddisken . Fjern de skruer, der er sikre harddisken på plads . Forsigtigt fjerne harddisken fra harddisken bugten .
7 .
Placer fjernet harddisken på en flad overflade, der er fri for støv og hår .


Previous:nothing Next:hvordan du redigerer en DVD-R 

Kommentarer

Code:
change