hvordan du foretager fejlfinding en HP Pavilion dv6119us

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-14

HP Pavilion DV6119US kan støde på problemer såsom skærmen resterende tom, når du tænder for den eller en fejl script " Memory Korruption " viser , mens computeren er starter op . Før du tager computeren til et værksted , kan du forsøge at løse de problemer og spare dig selv nogle penge og tid . Til fejlfinding hukommelsen korruption fejl , skal du være fortrolig med åbningen af computeren . For blank skærm problem , vil du ikke nødt til at åbne op for computeren .

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. Flad skruetrækker .

nr. Start-up


1 .
Tag alt forbundet til computeren , herunder printere , en mus eller USB- drev . Tag netledningen ud af computeren så godt.
2 .
Vend computeren ned , og skub låsen ved siden af batteriet . Fjern batteriet fra dets slot og sæt den til side .
3 .
Sæt netledningen tilbage i computeren, og tryk på tænd -knappen. Hold øje med LED lys i nærheden af " Caps Lock "og " Num Lock " tasterne til at lyse op , samt lytte til enhver fan støj , der kommer inde fra computeren . Hvis den tændes , men intet andet sker , skal du fejlfinding af en sort skærm under opstart .
4 .
Kig over ledningen og AC -adapter for tegn på skade . Sæt en netledning fra en anden elektronisk enhed til computeren og en stikkontakt . Hvis computeren beføjelser , købe en erstatning netledning til din computer.

Sort skærm under opstart


1 .
Tag netledningen og alle andre enheder sluttet til computeren . Vend computeren på hovedet og skub låsen ved siden af batteriet for at fjerne det fra dets rum .
2 .
Hold afbryderknappen på computeren i 15 sekunder eller mere . Sæt netledningen tilbage i computeren, og tryk på tænd -knappen .
3 .
Sluk for computeren , og tilslut en ekstern skærm til computeren . Hvis den eksterne skærm forbliver blank , tage computeren med til et værksted .

hukommelse korruption Fejl


1 .
Sluk for computeren og afbryde alle enheder , herunder netledning . Vend computeren på hovedet og skub låsen ved siden af batteriet over , derefter fjerne batteriet .
2 .
Find den hukommelse døren i bunden af computeren . Det vil blive sikret af en enkelt skrue og vil have et ikon , der ligner et hukommelsesmodul .
3 .
Fjern skruen på hukommelsesdækslet med en stjerneskruetrækker . Brug en flad skruetrækker til at lirke døren åben . Swing både metal faner dækker hukommelsesmodulet til siden . Træk modulet ud ved at trykke kun i kanterne.
4 .
Sæt hukommelsesmodulet i dens slot på en 45- graders vinkel , og sørg for den takkede del af modulet passer sammen med hak del af hukommelsen slot . Skub forsigtigt ned på fronten af modulet , indtil det metal fanerne snap over modulet .
5 .
Sæt hukommelse døren og computerens batteri .


Previous:nothing Next:installation bundkort drivere med dos



 

Kommentarer

Code:
change