hvordan du foretager fejlfinding kanon i350 printer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-19

De 350 er en type af farve bubble jet printer er fremstillet af Canon. I modsætning til nogle af deres mere ekspansiv printere , er de 350 designet til brug med stationære computere i både boliger og kontorer . Det betyder ikke dobbelt som en fax maskine, en kopimaskine eller en scanner-de 350 er simpelthen en standard computer printer . Denne drastisk skærer ned på mængden af ting , der kan gå galt med en af disse produkter
1

Canon 350 Printeren leveres med en cd , som blev oprindeligt brugt til at installere enhedsdriveren på din computer . Hvis noget går galt med denne driver , vil printeren ikke fungere . Sæt cd'en tilbage i computeren , og vælg " installer " . Følg anvisningerne for at geninstallere drivere og se, om det ikke løser dit problem .
2 .
Løft frontpanelet på dit Canon 350 til at afsløre blækpatroner . Hvis disse patroner er lave , vil de dokumenter , der udskrives begynde at blive forvrænget . Køb kompatible blækpatroner og erstatte din gamle til at udskrive dokumenter, den måde, du ønskede, at de skal udskrives igen .
3 .
Hvis dine blækpatroner er ikke lavt eller tomme , kunne de stadig få snavsede , hvilket også ville medføre dine dokumenter til at udskrive forkert . Fjern blækpatronerne fra deres opbevaringsrum og rengør alle de støv og snavs ud af hovedet på patroner med en klud fugtet med vand . Disse hoveder er de små , firkantede dele på toppen af patroner , hvor blækket faktisk kommer ud . Sæt blækpatronerne tilbage i printeren , og prøv at udskrive et dokument .
4 .
Canon lejlighedsvis vil frigive driveropdateringer til 350 printeren . Disse drivere opdateringer er ikke tilgængelige for dig på den oprindelige driver -cd . Downloade den nyeste version fra Canons hjemmeside , skal du dobbeltklikke på filen og klik på "Install " for at opdatere din 350 's printer driver.


Previous:nothing Next:hvordan man kan genoprette raw-filer fra en harddisk 

Kommentarer

Code:
change