hvordan du installerer en Xerox printer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-26

Installation af en printer på din computer kan du give virtuelle indhold fysisk substans . Uanset om du udskriver forretningsdokumenter , familie billeder eller websider , en printer i høj grad udvider funktionaliteten af din computer . Opsætning af en Xerox printer tager mindre end en time , men hvis du gør det forkert , kan du bruge en hel del mere tid på problemløsning printer fejl og andre tekniske problemer
1 .
Sæt printeren ned på en flad overflade i nærheden af computeren . Sæt strømkablet i en stikkontakt . Sæt den anden ende i stikkontakten på bagsiden af printeren .
2 .
Sæt datakablet i data -porten på bagsiden af printeren . Afhængigt af alder af printeren , vil den bruge enten en parallel -eller USB- kabel . Parallelle kabler har et bredt stik med 25 ben . USB-stikkene er tynde og flade . Hvis du bruger et parallelt kabel , skal du stramme den faste skruer i begge ender af stikket til at holde snoren på plads .
3 .
Sæt datakablet ind i tilsvarende port på computeren , som ser det samme som den serielle eller USB-port på printeren . Computer parallelle porte er normalt sort eller lilla i farve og er ofte i nærheden af USB- porte .

Nogle Xerox printere har en Ethernet- port til netværk . Kør et netværkskabel fra denne port på printeren til en switch eller hub , hvis din printer har denne funktion , og du ønsker at bruge den .
4 .
Tænd printeren og starte din computeren. Indsæt driver -cd , der fulgte med printeren til PC'en , og installere printerdrivere . I mange tilfælde vil Windows automatisk finde og konfigurere printeren . Hvis det ikke , skal du køre printerkonfigurationen guiden findes på cd'en .

gode råd og advarsler


  • Nogle printere er meget tunge . Vær forsigtig når der skal løftes og optagning Xerox printeren.


  • Previous:nothing Next:hvordan man bruger en Kanguru Quicksilver høj hastighed ekstern harddisk     

    Kommentarer

    Code:
    change