hvordan du installerer et Wi-Fi -kort på en desktop computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-29

Trådløse kort til stationære computere leveres i to former : USB og interne trådløse kort . USB trådløse kort kun kræve, at du sætter dem i at fuldføre installationen , men installerer en intern trådløs kort kræver en smule mere tid og kræfter . Det endelige resultat af at installere et internt trådløst kort er, at din computers USB -porte ikke er taget op af en ekstern kort , så du sparer plads

Du skal bruge: .
Wi-Fi-kort installationsmedie
Skruetrækker .


1 .
Sæt dit Wi -Fi- kortet installationsdisk i computeren og følge dens instruktionerne på skærmen for at installere den tilhørende software . Hvis dit trådløse kort ikke har nogen installationsmedier , der fulgte med det , kan du springe dette trin over.
2 .
Luk din computers operativsystem og trække stikket til maskinen .

3 .
Skru ( om nødvendigt) den side af computeren, så de interne komponenter i maskinen er afsløret . Find en tynd slot nær bagsiden af computeren , at Wi -Fi- kort kan passe ind
4 .
Sæt Wi-Fi -kortet i åbningen og tryk hårdt for at sikre , at den er korrekt installeret . Skru Wi-Fi -kortet i åbningen med en skrue inkluderet inde i computerens kabinet ( hvis relevant ) .
5 .
Luk computerens kabinet , stik i computeren og tænde den igen . Når du starter i dit operativsystem , computeren erkender, at det trådløse kort er installeret , og du kan begynde at bruge det .


Previous:nothing Next:studieoptagelse med lydkort 

Kommentarer

Code:
change