hvordan du opgraderer asus l3000d ram

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-06

ASUS L3000D laptop kommer med 256 MB random access memory (RAM ) er installeret i den. Når du finder dit system kører langsomt eller oplever hyppige nedbrud , kan du opgradere din RAM . Den bærbare computer har to slots til at installere RAM og kan tage op til 1 GB hukommelse . Processen med at tilføje RAM tager cirka 10 minutter

Du skal bruge: . .
disk fjerner ridser


1
Luk alle programmer og sluk den bærbare computer . Tag alle de ledninger tilsluttet den bærbare computer. Frakobl bærbare computer fra sin strømkilde .
2 .
Vend den bærbare computer , og skub batterifrigørelseslås at låse den op fra sin rum . Batterirummet er lang og tynd og sidder på den nederste kant af den bærbare computer . Tag den bærbare computers batteri .
3 .
Fjern de to stjerneskruer holder hukommelse dækslet på den bærbare computer. Hukommelsen rum er til højre for den lille runde ventil i den øverste midterste af den bærbare computer.
4 .
Adskil de to clips på hver side af hukommelsesmodulet hvis du har brug for at fjerne det fra den bærbare computer . Dette vil frigøre modulet . Skubbe den ud af den bærbare computer.
5 .
Match hakket på det nye hukommelsesmodul til knappen i åbningen . Skub det nye hukommelsesmodul i stikket på en 30- graders vinkel . Tryk ned på modulet , så det klikker på plads .
6 .
Sæt dækslet tilbage på hukommelsen rum . Fastgør skruerne . Sæt snore og strømforsyningen tilbage i den bærbare computer . Tænd den bærbare computer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan rense en Polywell harddisk 

Kommentarer

Code:
change