hvordan du redigerer en DVD-R

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-11

Det er muligt at redigere og justere de oplysninger , du gemmer på en DVD-R -disk , så længe du ikke allerede har skrevet data på disken . Når indholdet er blevet brændt til disken , det er permanent , og du kan ikke redigere DVD . Heldigvis , dvd-brænding programmer giver dig mulighed for at ændre disk format , og hvad du gemmer på disken , uden at disken bliver beskadiget eller ødelagt

Du skal bruge: .
DVD -brænding


. 1 .
Indsæt den DVD-R i DVD -brænderen drevet i din computer og starte din DVD-brænding . Nogle af brugte mest, er Nero , Roxio eller Ulead .
2 .
Vælg DVD -format , du vil oprette ( såsom en data-dvd , lyd-dvd eller video-dvd ) . Hvis du senere ikke er tilfreds med det format , du vælger , kan du afslutte DVD -programmet og vælg et andet format .
3 .
Klik på " Tilføj Fil " og vælg en fil, du vil belastning på DVD . Hvis der, efter du har valgt den fil , du bestemme , du ikke ønsker, at indholdet på disken , skal du højreklikke på filen og vælge " Slet . "
4 .
Gentag import processen med de filer , du vil indlæse . Hvis du opretter en lyd- dvd og ønsker sporene i en anden rækkefølge , kan du klik-og- træk lydspor til et andet spor notering i DVD-software.
5 .
Klik på " Brænd ", og filerne bliver permanent på tomme DVD-R .


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner Xandros Linux fra en harddisk 

Kommentarer

Code:
change