hvordan du tilføjer et PCI video kort til en 760gx m bundkort

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-23

Den 760Gx M bundkort har om bord grafik og video for at lette oprettet , men også giver mulighed for at udvide systemet med en ekstra PCI- eller AGP -slot . Tilføj nogen standard PCI videokort til at forbedre den grafiske ydeevne af din computer . Grafikkort har en separat processor og hukommelse til at mindske byrden for din CPU og RAM . Dette kan i høj grad forbedre den samlede ydeevne af din computer . Et nyt kort kan installeres på mindre end en halv time

Du skal bruge: .
Maskinskrue
Skruetrækker .


1 .
Afinstaller driverne til dit nuværende grafikkort . Højreklik på " Denne computer " ikonet , findes enten på skrivebordet eller i Start -menuen . Klik på " Egenskaber ". Klik på "Hardware " fanen og derefter på " Enhedshåndtering " knappen .
2 .
Udvid afsnittet " Skærmkort . " Højreklik på din nuværende grafik drivere , og klik " Fjern ". Klik på " OK "til at fjerne disse drivere .
3 .
Sluk computeren og tag stikket ud af væggen . Frakoble skærmkablet .
4 .
Åbn din computer sag . Der er typisk fire skruer i ryggen af sagen . Den øverste og sidepanel vil glide ned. Vend computeren på siden .
5 .
Fjern eventuelle grafikkort du allerede havde installeret . Hvis du aldrig har installeret et grafikkort , skal du fjerne en af de metal dækker i ryggen af sagen . Fjern den ene bag den PCI-slot , du ønsker at installere dit nye grafikkort i. Det kan have en skrue at holde den i eller kan simpelthen pop ud . PCI slots er lange og hvide . nogen af de tre er fint
6
Sæt dit PCI grafikkort forsigtigt , men fast i den valgte PCI-slot , du kan få brug for at skubbe det ind sagen gennem ryggen . Hold kortet i kanterne og ikke røre nogen af kredsløb . Kontrollér at kortet sidder korrekt i stikket .
7 .
Luk computerens kabinet og højre computeren . Skru den nye video kortet på plads med skruetrækkeren og maskinskruer . Sæt skærmkablet i den nye video -kort. Sæt computeren i , og tænd den .
8 .
Indsæt installations-cd'en , der fulgte med skærmkortet i computeren, og gå gennem opsætningsguiden . Hvis du ikke har installations-cd'en til skærmkortet , skal du hente de korrekte drivere fra producentens websted .

gode råd og advarsler


 • Hvis du køber en ny videokort til din 760Gx Bundkort , kan du overveje en AGP kort i stedet for et PCI-kort , fordi de har en hurtigere interface .
 • Du må ikke bøje grafikkortet . Selv en lille revne kan gøre det ubrugeligt .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan bytte Maxtor harddiske   

  Kommentarer

  Code:
  change