hvordan du udskifter en Dell XPS M1710 bundkort

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-18

En bærbar computer bundkort indeholder alle de forskellige havne nødvendigt at bruge enheder såsom hukommelsesmoduler eller et dvd-drev . En helt dødt bundkort vil resultere i en bærbar , der ikke vil tænde , eller en mangel bundkort kan resultere i komponenter , som ikke virker tilfældigt . Hvis dit Dell XPS M1710 's motherboard er blevet beskadiget , skal du helt rive hinanden den bærbare computer til at bytte ud bundkortet

Du skal bruge: .
Phillips screwdriverFlat skruetrækker


1 .
Åbn XPS M1710 's " Start " menuen og vælg " Luk computeren . " Tag strømkablet fra havnen på højre side af M1710 og luk den bærbare 's skærm . Vend M1710 hovedet .
2 .
Find batteriet på det øverste højre hjørne af den bærbare sag . Tryk ned på sorte låsen direkte under batteriet og skub det til højre . Løft den nederste kant af batteripakken og fjerne batteriet fra M1710 .
3 .

Fjern de to Phillips harddisken skruer placeret under den tomme batteribåsen yderst til højre kant af den bærbare computer. Grab den udsatte plastik kanten af harddisken , og skub drevet ud af M1710 .
4 .
Fjern skruen er placeret under den tomme harddisk port , der er markeret med en "lock " ikon . Tag fat i kanten af den udsatte dvd -drevet , og skub drevet ud af M1710 sag .
5 .
Fjern begge hukommelsesmodul skruer placeret til venstre for dvd-drevet 's skrue . Løft venstre side af plast , firkantede hukommelse dække mod højre , og fjern dækslet fra M1710 .
6 .
Skub ud de to plasttapper øverst og nederste kant af grønne , rektangel formet hukommelsesmodul. Træk hukommelsesmodul til højre i en 45 graders vinkel for at fjerne det fra den bærbare computer .
7 .
Fjern de to modemet skruer placeret til venstre for hukommelsesmodulet havnen . Træk op i venstre ende af modem og fjern det fra den bærbare computer. Frakoble den sorte og hvide kabler fastgjort til den nederste kant af den grønne modemkortet .
8 .
Træk ned metal sikre klippet nær bunden af modemet og træk modem ud af M1710 . Fjern de fire skruer i det øverste kant af sagen og de fem skruer på den nederste kant af sagen . Vend M1710 over og åbn skærmen. Tryk ned på skærmen , så hele bærbare computer er om fladt ud .
9 .
Find plast sikre hængsel, der er placeret over tastaturet , og under dens skærm forsamling . Skub enden af en flad skruetrækker under højre kant af plast hængslet .
10 .
Tryk skruetrækkeren ned, indtil den højre side af hængslet popper op . Grab kanten af hængsel og træk det ud af M1710 bærbare computer fra højre til venstre .
11 .
Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne skruerne er placeret lige over " F5 "og " F12 " tasterne på tastaturet . Løft tastaturet , indtil det står vinkelret med den bærbare computer sagen . Afbryd kablet knyttet tastaturet til den sorte port på bundkortet .
12 .
Afsæt den M1710 's tastatur . Fjern de seks skruer i centrum af håndledsstøtten markeret med et " P " i en cirkel . Tage kablet der løber fra toppen af håndledsstøtten til bundkortet .
13 .
Træk håndledsstøtten ud M1710 og læg det til side . Fjern de fire skruer, der holder "X "-formet metal køling montering på højre side af bundkortet . Træk forsamlingen .
14 .
Find den firkantede CPU under afkøling forsamling . Drej låseskruen over CPU uret med en flad skruetrækker . Træk CPU og satte den uden for M1710 .
15 .
Tag tre sorte kabler på den nederste kant af bundkortet . Fjern de fire skruer placeret langs midten af bundkortet . Træk bundkortet mod toppen af sagen , og skub det helt ud af M1710 .
16 .
Skub nyt bundkort i den tomme bærbare sag . Placer USB -drev , så de flugter med USB -drev hullerne i venstre ende af sagen . Saml alle dele fjernet tidligere i omvendt rækkefølge .

gode råd og advarsler


  • Ground selv ved at røre ved noget lavet af metal forbundet til jorden , før du håndterer den nye bundkort eller nogen dele i M1710 .


  • Previous:nothing Next:hvordan du udskifter en CMOS batteri på IBM i serie 1400     

    Kommentarer

    Code:
    change