hvordan handel med brugte IBM laptop til nye

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-27

IBM bærbare computere er bekvem , men med konstant skiftende teknologi , er regelmæssige opgraderinger uundgåelige . Det ville være rart , hvis laptop fremstiller havde en trade- in system , men de gør ikke . Deres primære fokus er på fremstilling af nyeste og bedste , med de nyeste systemer bliver gammel efter seks måneder. Der er stadig måder , dog for at få kontanter for en brugt bærbar computer og handel med de " gamle "til " nye ".
1 .
Brug MyBoneYard genbruge programmet til skib din bærbare computer i en evaluering . Klik på laptop -ikonet på hjemmesiden og begynde at udfylde den detaljerede form . Indtast den type og hastighed af processor , mærket navn og andre oplysninger, såsom fysiske tilstand . Andre spørgsmål , som " Har du netledningen ? " bruges til at hjælpe MyBoneYard bestemme dens værdi . Yderligere spørgsmål vil også hjælpe dem at afgøre, om den skal repareres eller udskiftning af dele . Klik på " Hvordan kan jeg vide det? " links ved siden af hvert spørgsmål , hvis du er i tvivl om detaljerne såsom processorhastighed .
2 .
Gå til Walmart Electronics handel -in site . Der er en søgelinjen for dig at skrive navnet på dit emne . Der er mere end 20 anførte kategorier , med mere bliver tilføjet jævnligt . Den bærbare computer Afsnittet er delt af fabrikanten , med populære navne som Apple , Dell , Compaq og Toshiba . Kigger i listen yderligere vil vise specifikke modeller med en " Få et tilbud "-linket under hver . Find din specifikke IBM model på listen og oplyse, om den beføjelser , uanset om du har et systemgendannelsespunkt disk og beskrive dens generelle tilstand . Sæt et flueben i " jeg har " sektionen for at bekræfte du har tilbehør som AC adapteren og en arbejdsgruppe batteri . Klik på " Beregn " og du vil blive givet et tilbud . Hvis du accepterer, vil forsendelse og emballage sendes til dig gratis .
3 .
Brug Best Buy 's Trade -In for handel med din bærbare computer online eller i butikken . Medbringe forsigtigt brugt laptop til Best Buy med den originale kvittering . Du skal være den oprindelige køber at være berettiget til i butikken handel program . Billed-id er påkrævet, og i juli 2010, er kun iPods , bærbare computere og mobiltelefoner accepteret . Alternativt kan du bruge online handel-in system , der accepterer mere end 20 forskellige typer af elektronik . Den online -metoden accepterer handel-ins , der ikke var købt hos Best Buy . Bruge online estimatoren for at få et tilbud , og vælg enten en check eller gavekort . Du vil blive bedt om at udskrive en forudbetalt etiket til mail i din vare . Forvente at modtage den gave kort eller check i cirka 14 dage.

gode råd og advarsler


 • Handel med brugte genstande , som supplement til den gamle bærbare computer , indtil du har nok til at købe den nye bærbare efter eget valg .
 • Må ikke skib dyrt elektronik via mail uden at købe forsikring eller i det mindste en kontrollerbar signatur for modtagelsen .


 • Previous:nothing Next:Hvad skal jeg bruge til trådløs udskrivning ?   

  Kommentarer

  Code:
  change