hvordan man åbner en Toshiba bærbar Tecra 750cdm sag

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-15

Den Tecra 750CDM er en type af bærbare laptop computer udgivet af Toshiba . Hvis du ønsker at tilføje hardware som en ny harddisk eller ekstra RAM til din bærbare computer , er du nødt til at åbne sin sag . Det er vigtigt at bemærke, at en åbning af sagen på egen hånd uden at tage apparatet i til et godkendt specialist vil annullere din producentens garanti . Yderligere butik garantier vil også blive annulleret

Du skal bruge: .
Skruetrækker


1
Luk Windows-operativsystemet på din Toshiba Tecra bærbare computer . . Når Windows er helt lukket ned , luk låget .
2 .
Flip over dit Toshiba Tecra . Tag batteriet ud. Tag strømkablet fra den side af sagen ( hvis det er i øjeblikket sat i ) .
3 .
Brug en skruetrækker til at skrue alle separate rum i bunden af dit Toshiba Tecra 's sag . Der bør være et rum for RAM og en separat rum til din køling ventilator. Fjern disse skruer med en skruetrækker og adskille rum fra resten af sagen ved hjælp af dine hænder .
4 .
fjerne resten af skruerne i bunden af dit Toshiba Tecra sag . Der bør være yderligere seks skruer, der holder tale på den bærbare computer chassiset . Når disse skruer er fjernet , lægge pres på sagen ved hjælp af skruetrækker . Læg hovedet af skruetrækker i mellem de små rille , der adskiller bunden af kabinettet fra toppen af sagen . Dette vil yderligere adskille de to stykker , så du kan trække ud i bunden af sagen med hænderne . Sagen om dit Toshiba Tecra bærbare computer er nu åben .


Previous:nothing Next:hvordan man etablerer en scsi harddisk pin 

Kommentarer

Code:
change