hvordan man åbner en overophedning Toshiba bærbar Tecra 750cdm sag

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-07

Laptop overophedning som regel sker, når din CPU chip bliver for varm . Hvis din CPU køling fan er fuld af vragrester eller ikke fungerer korrekt, vil det få din bærbare computers CPU til overophedning . I tilfælde af Toshiba Tecra 750 laptop , skal du afmontere hele bærbare for at få adgang til CPU'en chippen , så du kan foretage fejlfinding den korrekt . Dette kan være en meget tidskrævende opgave , men det er ikke så svært som det første synes

Du skal bruge: . .
stjerneskruetrækker


1
Sluk din bærbare computer , afbryde AC adapteren og derefter lukker LCD -skærmen . Flip den bærbare computer over med forsiden af den bærbare computer mod dig . Tryk på de to knapper at låse batteriet til bunden huset . Løft batteriet ud af den bærbare computer og sæt den til side .
2 .
Find cd-rom -drev på siden af den bærbare computer i nærheden af toppen . Træk låsetappen ud fra forsiden af CD-rom -drev og skub derefter drevet ud af sit rum og sæt den til side .
3 .
Find harddisken rum i bunden venstre hjørne af den bærbare computer kabinettet . Skub harddisken dækslet til højre , og tryk derefter tilbage på harddisken , indtil det trækker sig ud af stikkene inde i drevet rummet . Tag fat i forkanten af harddisken , så løft den ud af sit rum .
4 .
Fjern de to skruer fra bunden panel af harddisken rummet . Den nederste panel af harddisken rum er dækning for i hukommelsen rum . Fjern det nederste panel og sæt den til side .
5 .
Fjern RAM -moduler ved at sprede låsetapperne på hver side af modulerne , og derefter løfte dem ud af den bærbare computer. Placer computeren på kanten lodret og derefter fjerne de fire skruer fra bagkanten af den bærbare computer i nærheden af LCD hængslerne . Fjern alle skruer fra bunden kabinet den bærbare computer.
6 .
Flip den bærbare over , åbn LCD- skærmen så langt som det vil gå. Tag fat i kanten af håndledsstøtten , og skub den fremad , indtil den er helt koblet fra den øverste kappe af den bærbare computer . Løft håndledsstøtten ud af den bærbare 's base og sæt den til side .
7 .
Find modemet på bunden, højre side af den bærbare 's øverste beklædning . Fjern de fire skruer fra modemmet . Løft modem ud af den bærbare computer, afbryde modemet 's bånd stik fra bundkortet , derefter fjerne modemmet fra den bærbare computer helt .
8 .
Find tastaturets båndkablet strækker sig fra forsiden af tastaturet . Følg kablet hvor det er tilsluttet den bærbare motherboard , afmonterer den . Tag fat i tastaturet fra den nederste kant , løft op på tastaturet og fjerne det fra den bærbare computer .
9 .
Tag LCD videokabel, inverter bord kabel , højttaler kabler og mikrofon kabel fra den udsatte del af bundkortet .
10 .
Grib fat i bagsiden af LCD- panel med den ene hånd og med den anden hånd fat i den side af den øverste beklædning forsamling. LCD- panelet og den øvre kappe forsamling er et stykke . Løft dem ud af den bærbare base og sæt dem til side .


Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre en harddisk i en Compaq Presario m2070ea 

Kommentarer

Code:
change