hvordan man åbner hk computerens kabinet skruer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-11

Åbning tilfælde af en HP- computer giver dig adgang til interne komponenter , såsom bundkort , CPU , hukommelse og harddisk . Computer tilfælde åbne i en række måder , men de fleste HPS har et sæt af skruer du skal tage ud for at åbne systemet . Denne opgave tager kun et par minutter at udfylde , men det er vigtigt at gøre det ordentligt for at undgå at beskadige computeren

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker


1
.
Sluk for HP computer . Tag strømkablet , netværkskabel og alle tilsluttede enheder , såsom tastatur eller mus , fra bagsiden af systemet. Holde tænd /sluk -knappen nede i flere sekunder for at aflade evt resterende elektricitet fra computerens komponenter.
2 .
Vend HP højre side ned på en flad overflade . En køkkenbord eller hårdttræ gulvet er perfekt . Du må ikke åbne computeren på gulvtæppet , der besidder en stor del af statisk elektricitet, kan skade computerens komponenter . Vend computeren , så bagsiden vender opad .
3 .
Fjern de to skruer på bagsiden af sagen ved hjælp af en stjerneskruetrækker . Kig efter dem i nærheden af højre kant af systemet , ved siden af strømforsyningen og udstødning ventilator . Opbevar skruerne på et sikkert sted .
4 .
Grib håndtaget mellem skruerne , og træk udad for at fjerne sidepanelet . Dette giver adgang til interne komponenter .

gode råd og advarsler


  • Brug en magnetisk stjerneskruetrækker til at mindske sandsynligheden for at miste en skrue .


  • Previous:nothing Next:hvordan man bruger en Lexar flashdrev på Windows 98     

    Kommentarer

    Code:
    change