hvordan man bruger en Kanguru Quicksilver høj hastighed ekstern harddisk

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-25

Brug en ekstern harddisk er en hurtig og nem måde at udvide lagerkapaciteten på din PC . Ved at knytte en Kanguru Quicksilver høj hastighed ekstern harddisk til din computer via en USB- port , får du den ekstra lagerkapacitet uden at det er nødvendigt at åbne din pc og installere en ny intern drev . Der er ingen fare for at beskadige din pc under installationen , og Kanguru drevets lagerplads er umiddelbart tilgængelige efter installation
1 .
Sluk for pc'en. Sørg for at du har lukket systemet helt ned , og at det ikke er i en dvaletilstand .
2 .
Sæt strømforsyningen der følger med din Kanguru harddisk i en nærliggende elektrisk udløb. Sæt netledningen i effekt på bagsiden af drevet .
3 .
Sæt USB- kablet følger med drevet ind til bagsiden af drevet og den anden ende af kablet i en ledig USB -port på computeren .
4 .
Drej afbryderen på dit drev til den position , vent på strømindikatoren på forsiden af drevet til at komme på . Tænd for strømmen til din pc og vente på, at pc'en helt starte op i dit operativsystem . Operativsystemet vil genkende den eksterne enhed , så længe dit operativsystem er Windows XP eller nyere . Drevet vises på din liste over tilgængelige drev til brug .
5 .
kopiere eller flytte filer til og fra Kanguru drevet i Windows Stifinder , som du ville styre filer på din interne harddisk . Gemme dokumenter til drevet direkte fra tekstbehandlingsprogram ved at vælge drev i dialogboksen Gem .
6 .
Tag drevet fra en driver PC ved at klikke på " Sikker fjernelse af hardware " ikon i Windows proceslinjen . Vælg det Kanguru drevet fra listen over aftagelige hardware i pop -up- vindue , der åbnes . Vent på, at meddelelse om, at det er sikkert at fjerne enheden , og derefter trække USB- kablet fra pc'en . Enheden vil ikke længere være tilgængelig fra dit system , selv om de gemte data til eksterne drev vil forblive intakt . Du

gode råd og advarsler


 • Du kan vælge at forlade den eksterne drev sluttet til computeren i stedet for at fjerne mellem anvendelser .
 • Tag ikke drevet fra systemet uden at bruge sikker fjernelse af indstillingen , kan som nyligt lagrede data integritet blive truet med de data, tabt eller utilgængelige .


 • Previous:nothing Next:voip fax spørgsmål   

  Kommentarer

  Code:
  change