hvordan man bruger en Sony RM - kW100 trådløst tastatur på en IBM PC

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-25

Sony RM-kW100 trådløse tastatur er designet til at arbejde på en Windows- computer , herunder en IBM laptop. Tastaturet opsætningen giver dig mulighed for at tilslutte enheden uden faste USB- kabel påkrævet ved de fleste tastaturer . Men , fordi udstyret kommer med en USB- interface sender , behøver du ikke en computer med Bluetooth- teknologi til at tilslutte det trådløse tastatur

Du skal bruge: .
USB -interface sender
. Driver installations-cd'en .


1 .
Sæt USB trådløs sender i en af USB-portene på computeren . Denne enhed kommunikerer med det trådløse tastatur , så ingen kabler er nødvendig .
2 .
Tryk på " Power " knappen på Sony tastaturet , og hardware tændes . Computeren hedder den har opdaget en ny trådløs enhed .
3 .
Indsæt driver installations-cd'en i diskdrevet af IBM computeren. Fordi hardware faktisk ikke tilslutte direkte via en kabelforbindelse, skal du installere driverne til systemet at opdage tastaturet .
4 .
Klik på " Næste " , når installationsguiden belastninger . Accepter licensaftalen , skal du lade installationen navn og placering som den er. Vælg " Install ", og driverne installeres på computeren . Når du er færdig , er du klar til at begynde at bruge dit Sony RM-kW100 trådløst tastatur på IBM-computeren .


Previous:nothing Next:hvordan man genstarter en Toshiba en -105 s361 laptop uden CD 

Kommentarer

Code:
change