hvordan man bruger magtek serielkort forfatter

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-18

Den Magtek Serial Card Writer er en elektronisk anordning, der tilsluttes direkte til en computer via en USB- forbindelse . Med kortet forfatter er det muligt at udskrive digitale kodning strips på et kort ( såsom et kreditkort eller lånerkort ) , så din computer system kan spore brug af kortet . Dette er nyttigt , når du kører en lokal bibliotek eller butik , der har en belønninger kort . Hver linje af data udskrevet på et kort er helt anderledes fra den forrige kort

Du skal bruge: .
Driver installations-cd'en
Blank kort .
Software CD ( leveres med kort printer ) .


1 .
Slut Magtek Seriak Card Writer til computeren via USB- kablet løbe ud af forfatteren .

2 .
Indsæt driver installations-cd'en i diskdrevet og vente på installationsguiden at indlæse . Følg anvisningerne i installationsguiden til helt at installere driverne på computeren .
3 .
Skub driver installations-cd'en , og sæt software installations-cd'en . Øjeblik softwaren installationsguiden vises på skærmen . Klik på " Næste " på velkomst siden , acceptere licensaftalen , og følg de resterende at installere kortskriver softwaren .
4 .
Skub i den tomme kortet i Magtek Serial Card Writer . Lancere den software, du lige har installeret (enten fra ikonet på skrivebordet eller fra en fane på " Start " -menuen ) . Vælg " Ny konto " og derefter indtaste navn og kontooplysninger du ønsker på kortet . Vælg " Udskriv " og dataene oplysninger er trykt i den elektroniske stribe af serielle kortet.


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter en Dell XPS M1710 bundkort 

Kommentarer

Code:
change