hvordan man kan adskille en iMac G4

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-26

IMac G4 blev udgivet i 2002 og blev populær på grund af sin unikke " bordlampe "design . Det har en justerbar hals , der hviler på en hvid kuppel , der understøtter en slank LCD-skærm . Mens dette design er meget cool , det gør demontering proceduren lidt mere kompliceret end andre stationære computere med mere standard design . Den gode nyhed er, at demontering din G4 ikke er umuligt , og kan afsluttes på mindre end en time

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker


1
<. br > Sluk iMac og fjern strømkablet fra stikkontakten , den er tilsluttet . Læg iMac ned på et arbejde overflade , så du står i bunden af bunden af computeren .
2 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de fire skruer på ydersiden af bunden af computeren . Dette vil frigøre brugeren adgang pladen . Du skal blot trække pladen forsigtigt væk fra bunden af computeren .
3 .
Fjern de fire skruer på kanten af metalkabinet . Derefter fjerne bundpladen for at afdække den interne komponenter i computeren.
4 .
Tag tykke fladkabel der løber fra bundpladen fra, hvor det forbinder i kredsløb af computeren . Sæt bundpladen til side .
5 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne alle skruer på siden af harddisken og harddisk montage . Dette er den store rektangulære metalkasse i midten af computerens kabinet .
6 .
Fjern harddisken og harddisk montage og sæt den til side . Bunden af bunden af computeren hals vil nu være synlig i toppen af kabinettet .
7 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne alle skruer fra toppen af huset . Derefter greb computeren halsen på sin base og fjerne det fra huset . Din G4 er nu skilt ad .

gode råd og advarsler


  • Hvis du kommer til at arbejde med interne computerkomponenter , røre en umalet objekt til jorden selv , før at gøre det .


  • Previous:nothing Next:Hvordan kommer man til bios i en Toshiba Satellite Pro 6100     

    Kommentarer

    Code:
    change