hvordan man kan bytte Maxtor harddiske

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-22

Storage spiller en vigtig rolle i enhver computer 's operationer . Opretholdelse nok af det til at holde mængden af data, du har brug for , kan være en vanskelig proces , som filstørrelser hele tiden vokser . Holde data sikkert til rådighed, kan være svært så godt, når en enkelt harddisk crash kan ødelægge mange års arbejde eller personlige ejendele . Maxtor har holdt op med disse computing krav , giver harddiske , der kombinerer størrelse med pålidelighed , men der er tidspunkter , som du muligvis nødt til at bytte en køre for et andet på dit system . Du kan afslutte processen hurtigt uden at miste data i forbindelse med overgangen , men kun , hvis kontakten er gjort ordentligt

Du skal bruge: .
PC
Skruetrækker .
Maxtor udskiftning harddisk .


1 .
Sluk pc'en og tag stikket ud af bagsiden af computeren .
2 .

Fjern pc tilfælde dække for at få adgang til Maxtor harddisk . Placer sagen på sin højre side og fjern skruerne sikre tilfælde dække panelet sagen bagfra med en stjerneskruetrækker . Skub tilfælde dække panelet til den bageste omkring en tomme for at fordrive det forfra sagen panelet og derefter løfte dækslet fra tilfældet .
3 .
Fjern og undersøge kablerne tilsluttet bagsiden af dit Maxtor harddisk til at bestemme drevtype . En SATA -drev vil have en lille L-formet datakabel , mens en IDE -drev , vil have en længere 40- polet stik , der i to rækker med 20 ben . Sørg for, at det nye drev er det samme drev type .
4 .
Fjern den aktuelle Maxtor harddisk ved hjælp af skruetrækker . Fjern de skruer, der fastgør drevet i sin kørsel bugten fra begge sider . Gentag tilfælde dække fjernelsen proces i højre side tilfælde dække , for at få adgang til skruer i højre side af harddisken på harddisken bugten . Efter at have fjernet den højre tilfælde dække , fjerne de resterende skruer drevet på plads . Skub drevet fra bugten efter at fjerne skruerne .
5 .
Sæt jumper indstillingerne på den nye IDE-drev , hvis det er det drev type , du bytter . Undersøg den lille jumper på bagsiden af det aktuelle drev til at bestemme , hvis drevet blev oprettet som en master , slave eller enkelt drev . Denne jumper indstilling bestemmer , hvordan drevet fungerer sammen med andre drev i systemet . Sæt jumperen på det nye drev til de samme indstillinger på det drev du har fjernet fra systemet . SATA -drev har ingen jumpere kræver indstilling til installation .
6 .
Monter det nye drev ind i drevbåsen . Skub drevet ind i båsen , som bringer skruehullerne i drevet med monteringshullerne i siden af drevbåsen . Fastgør drevet på plads ved hjælp af skruerne fjernes med det sidste drev .
7 .
Slut kablerne fjernes fra sidste kørsel til den nyligt byttede Maxtor harddisk . Sæt datakablet der strækker sig fra bundkortet i data -porten på din harddisk , og strømkablet fra computerens strømforsyning i stikkontakten .
8 .
Sæt sag, dækker , skrue dem fast på sagen . Sæt netledningen tilbage i strømforsyningen .
9 .
Tænd pc'en for at bruge den nye harddisk . Drevet bør opdages automatisk af systemet , og hvis præ-formateret , bør dukke op i dit operativsystem . Hvis det er uformateret , bliver du nødt til at formatere drevet ved hjælp af din OS , før du bruger den.

gode råd og advarsler


  • Bær et antistatisk armbånd under bytte processen for at undgå komponent-ødelæggende statisk elektricitet fra din krop ind i pc-komponenter .


  • Previous:nothing Next:hvordan man etablerer en RAID controller kort for IDE-drev     

    Kommentarer

    Code:
    change