hvordan man kan ændre acc på en gigabyte bundkort

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-18

Avanceret Ur Kalibrering ( ACC ) er en funktion på nogle Gigabyte bundkort med AMD Phenom -processorer , der giver brugeren mulighed for at tilsidesætte CPU indstillinger og øge clock hastighed . Computer entusiaster henvise til dette som " overclocking ". Målet med en overclocker er at øge processorens hastighed til et niveau hurtigere end den tilsigtede producenten og dermed få en højere strøm CPU gratis . Ændring af ACC indstillingerne på et bundkort er en måde at overclocke en CPU
1 .
Genstart computeren. Tryk på " Slet " på dit tastatur , når startbilledet ser ud til at komme ind i BIOS .
2 .
Vælg " MB Intelligent Tweaker ( MIT ) " menupunkt . Det er det første punkt i BIOS . Brug piletasterne til at navigere i menuen og trykke på " Enter " for at foretage et valg .

Vælg " Advanced Clock Calibration "og tryk " Enter ". Det er det første punkt på menuen .
3 .
ændre de avancerede Clock Calibration konfiguration . Brug piletasterne og " Enter "for at vælge nye indstillinger . Vælg " Deaktiveret "for at deaktivere ACC eller " Auto "for at aktivere ACC og lad BIOS konfigurere indstillinger .

Vælg " All Cores " eller " Per Core "nødt til manuelt konfigurere ACC indstillingerne på enten alle de processorkerner på én gang eller hver kerne individuelt . Vælg en værdi mellem -12 procent til +12 procent for lederne . Positive værdier give mulighed for mere overclocking potentiale . Negative værdier giver brugeren mulighed for at reducere clock-hastighed .
4 .
Tryk på " F10 "for at gemme ændringerne . Hvis du ønsker at vende tilbage til standardkonfigurationen , tryk på " F7 . " Tryk på " Escape " for at forlade BIOS . Computeren vil starte op .

gode råd og advarsler


 • Kun de havde oplevet med overclocking , bør justere ACC indstillingerne .
 • Ændring af ACC konfigurationen kan forårsage uønskede resultater .


 • Previous:nothing Next:hvordan man bruger magtek serielkort forfatter   

  Kommentarer

  Code:
  change