hvordan man kan kopiere en dell bærbar harddisk

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-24

Hvis du er som de fleste mennesker , din computer gemmer en masse vigtige og uerstattelige filer . Den bedste måde at beskytte sig mod tab af data på grund af computernedbrud , harddisk fejl eller beskadiget computere er til periodisk at sikkerhedskopiere dine data . Dell gør det nemt med deres Dell Backup og Recovery værktøj . Dette værktøj giver dig mulighed for at kopiere alle oplysninger på din harddisk til en ekstern lagerenhed , så du nemt kan gendanne dine data , hvis og når det er nødvendigt

Du skal bruge: .
eksterne lagermedier


1 .
Tilslut din eksterne lagringsenhed til din computer . Dette kan være en ekstern harddisk , flash -drev , DVD eller Blu-ray disc . Du skal have en DVD eller Blu-ray brænder , hvis du brænder på en disk . Sørg også for, at lagringsmediet er stor nok til at gemme hele indholdet af din harddisk .
2 .
Åbn Dell Backup og Recovery værktøj fra " Start " menuen på computeren og vælge " Backup System " valgmulighed .
3 .
Indtast et navn til din backup-filen og vælge den placering , uanset om det er en dvd eller en ekstern lagerenhed . Hvis du bruger en ekstern lagerenhed , skal du vælge det fra drop-down menuen .
4 .
Klik på " Start " for at gå til det næste skærmbillede .
5 .
Marker indstillingen " Gør Backup opstartbart . "Det er ikke nødvendigt , men det anbefales , så du kan starte fra din backup -fil til at genskabe en ny eller repareret harddisk med alle dine gamle filer . Du skal slette alle data på din eksterne harddisk og formatere den til at vælge denne mulighed . Klik på " Næste " for at fortsætte .
6 .
Klik på " Start " for at starte backup processen . Din computer vil blive genstartet i Windows Recovery Environment og din backup vil blive foretaget. Hvis du sikkerhedskopierer til en disk , kan det være nødvendigt at indsætte flere diske til at gemme alle dine data .
7 .
Klik på " Færdig " , når sikkerhedskopieringen er fuldført for at vende tilbage til din Windows-skrivebordet .

gode råd og advarsler


  • Under udførelsen af en sikkerhedskopi på din bærbare computer , anbefales det at du er forbundet til en stikkontakt , så backup -processen er ikke afbrydes af et dødt batteri .


  • Previous:nothing Next:hvordan man designer markører     

    Kommentarer

    Code:
    change