hvordan man kan kopiere musik fra en cd til dvd

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-15

Som optiske medier teknologiske fremskridt , gør det muligt at øge kapaciteten for hukommelse skiver til flere data , der skal skrives på dem . Dette giver computerbrugere til at kopiere , hvad der ville være flere CD'er på en enkelt DVD, der giver mulighed for næsten hele diskografier at blive kombineret på én disk . Dette reducerer besværet med at bære rundt snesevis af cd'er , og fjerner behovet for at skifte diske , når de flytter mellem albums

Du skal bruge: .
Windows Media Player 10 eller nyere


1 .
Start Windows Media Player ved at dobbeltklikke på ikonet . Indsæt lyd -cd , du ønsker at kopiere i cd optiske drev .
2 .
Klik på " Rip " knappen i øverste del af Windows Media Player -vinduet .

3 .
Vælg de sange, du ønsker at kopiere ved hjælp af kontrolleret radioknapper til venstre for hver sang i hovedvinduet . Klik på " Rip Music " -knappen lige under " Rip " knappen klikket tidligere . Dette kopierer alle sporene til den mappe , der er anført i nederste venstre hjørne af Windows Media Player -vinduet .
4 .
Skub lyd -cd og indsætte en tom dvd i dvd optiske drev .
5 .
Naviger til den mappe musikken var kopieret til tidligere .

6 .
Træk og slip de rippede filer på det optiske drev ikon i Windows Stifinder .
7 .
Indtast en etiket i tekstfeltet gives inden for den dialog boks , der vises . Klik på " Burn " knappen i nederste højre hjørne af dialogboksen . Dette kopierer musik til DVD . En statuslinje synes at holde brugeren underrettet om projektets færdiggørelse status . Denne proces kan tage op til 20 minutter afhængig af hastigheden af det optiske drev og antallet af og kopierede størrelse af filer .


Previous:nothing Next:instruktioner til at bruge en switch klik usb 

Kommentarer

Code:
change