hvordan man kan lave Tab-tasten på en bærbar tastatur

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-30

Problemer med Tab-tasten på en ellers fuldt funktionel bærbar kan bringe på frustration . Fanen Nøglen er et af de mindst brugte knapper på ethvert tastatur , så når det er den første knap for at udvikle problemer , er det sandsynligt , at knappen ikke slidt . I mange tilfælde er problemet forårsaget af noget under eller omkring den knap , der ikke tilhører , og skal rengøres ud

Du skal bruge: .
Trykluft
. Vatpind .
Sprit .
Stjerneskruetrækker .
Plastikkort , såsom et kreditkort .


1 .
Sluk for computeren , tag det fra opladeren, og tag batteriet ud. Dette er et vigtigt skridt for at følge for at forebygge skader og eventuelle skader på computeren under trinene i denne proces .
2 .
Tryk på TAB-tasten med større pres end bruges typisk , når skrive . Må ikke skubbe alt hårdt , men bruger nok kraft til at trykke på knappen fast. Lyt til enhver krakning lyde og føler for modstand , disse er tegn på, at krummer i tastaturet skaber en begrænset vifte af bevægelse .
3 .
Monter halmen dyse en dåse komprimeret luft under fanen tasten nede og tryk spray nede for at blæse trykluft under nøglen til fri om eventuelle rester . Prøv fanen knappen for at se, om dette løser problemet . Hvis ikke , omplacere dysen til at skyde i luften i en anden retning . Hold gøre dette indtil du har sprøjtet nøglen fra top og bund og begge sider .
4 .
Fugt en bomulds swap i sprit , skubbe tappen tasten nede og podepind de omkringliggende sider til at rense området for eventuelle klæbrige stoffer, der kan gribe ind i bevægelsen af tabulatortasten .
5 .
Fjern skruerne i bunden af den bærbare computer , og skub derefter et plastikkort ( såsom et kreditkort ) mellem sømmen af toppen af tastaturet og bunden af tastaturet og placer det rundt i hinden til at skabe adskillelse . Løft rammen omkring tastaturet , og løft derefter tastaturet til at eksponere tasterne nedenunder . Find den tabulatortasten og bruge komprimeret luft til at klare det for affald .


Previous:nothing Next:DIY USB-højttalere 

Kommentarer

Code:
change