hvordan man kan lave en portabe harddisk

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-14

Bærbare harddiske er designet til at transportere data fra en computer til en anden . Disse drev varierer i størrelse fra nogle få gigabytes til over en terabyte lagerplads . Fordi der ikke er styresystem eller nødvendige drivere , harddisken sjældent løber ind i mange problemer . Men hvis du støder på et problem med harddisken er der et par forskellige fejlfindingstrin, du kan følge for at løse problemet

Du skal bruge: .
Ekstern harddisk
Strømkabel.
USB /Firewire -kabel.
Driver installations-cd'en .


1 .
Slut harddisken til computeren , før du tænder enheden op . Hvis harddisken er allerede på , når du tilslutter til computeren systemet ofte har problemer med at registrere drevet .
2 .
Kontroller kabelforbindelsen kører fra harddisken til computeren . Hvis kablet forbindelsen er ikke sikker , at computeren er i stand til at sende og modtage data fra harddisken .
3 .
Power ned på harddisken , og lad det ud for et par minutter . Dette udfører en hard nulstilling af drevet , muligvis afhjælpe eventuelle problemer , du oplever . Power på harddisken , og computeren skal afsløre harddisken .
4 .
Hvis din harddisk og computeren har både USB- og Firewire -porte , skifte til Firewire forbindelse, hvis dataoverførslen overfører fra computeren til harddisken langsomt . Firewire giver en hurtigere overførselshastighed end USB og forbedrer ydeevnen .
5 .
Installer alle drivere , der fulgte med harddisken , hvis computeren fortsætter med at ikke finde drevet . Driverne kom på en CD forsynet med den eksterne harddisk . Indsæt disk i diskdrevet på computeren og installere driverne .


Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding en HP Pavilion dv6119us 

Kommentarer

Code:
change