hvordan man kan rense en trackball

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-17

Snavs og oprustning er fælles begivenheder , når det kommer til en computer mus , der indeholder en trackball . Det er svært at engang mærke oprustning indtil musen bevæger sig langsommere eller hopper rundt på skærmen . Desværre vil snavs og støv samle inde i musen , uanset hvad forebyggende foranstaltninger anvendes . Heldigvis , rengøring musen er nemt . Det bør ske mindst en gang om måneden for at opretholde den bedste trackball ydeevne

Du skal bruge: .
sprit
. Blød klud .
Vatpinde .
Pincet .
Trykluft.


1 .
Luk for computeren og tag stikket musen for at undgå utilsigtet stød under rengøring . Vend musen på hovedet og find den store trackball midt i bunden af musen . Skub hårdt ned på ringen , der omgiver trackball . Tryk ringen i den retning, pilene angiver at åbne musen og slip trackball . Vend musen tilbage over og slippe trackball i hånden eller på en blød overflade til rengøring .
2 .
Hæld en lille mængde sprit på en ren klud eller klud . Placer trackball i kluden og gnid kluden sammen, indtil trackball er ren . Gnid musemåtten med kluden for at fjerne løst snavs . Vend musen tilbage over og kig ind af det for snavs eller oprustning . Ryst musen ud over en skraldespand .
3 .
Kig på hjulene på hver side af det område , der holder trackball . Selvom svært at få øje indeholder disse små hjul en god mængde af oprustning . Brug en pincet eller en fingernegl til ridse oprustning af det lille hjul . Dækker en vatpind med alkohol og forsigtigt gnide hjulene , når du har fjernet oprustning . Tillad musen og trackball til tørre . Spray indersiden af musen med en lille mængde trykluft til at blæse ud eventuelt resterende snavs .
4 .
Flip musen over og sæt trackball tilbage indersiden af musen. Placer cirkulære døren tilbage over bunden af musen og trackball . Tryk på trackball døren , indtil det flugter med den låsemekanisme . Skub døren i den modsatte retning, du har åbnet den , indtil det ikke længere kan bevæge sig . Sæt musen igen, og tænd for computeren for at tjekke musen. Kontrollere musen fungerer korrekt . Gentag processen, hvis musen stadig synes langsom eller ryk rundt på skærmen under brug .


Previous:nothing Next:hvordan du opretter forbindelse kabel TV til en computer med USB 

Kommentarer

Code:
change