hvordan man kan reparere laptop skærmkort

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-30

Ligesom stationære computere , har laptop -systemer indbygget grafikkort . Denne video card sender videosignaler til eksterne skærme og hjælper processen videospil oplysninger . Selv om der ikke er noget, du kan gøre ved fysisk skade på et grafikkort (det burde aldrig ske , da det er installeret på indersiden af din bærbare computer ) der er mange metoder til rådighed til at rette system problemer med den bærbare computer skærmkortet .

Du skal bruge:
ren klud
. Trykluft.
Internetadgang .


1 .
Tør luftindtaget udluftning placeret i bunden af den bærbare computer . Dette bruges til at bringe i luften omkring skærmkort til at hjælpe med at forhindre det imod overophedning . Hvis ventilationsåbningerne er blokerede luft ikke er i stand til at indtaste den bærbare computer og videokortet kan overophede .
2 .
Spray et par skud af komprimeret luft ind i luftindtaget ventilationsåbninger . Dette fjerner støv , der sidder fast til selve grafikkortet . Hvis du gør det gør det muligt for grafikkortet at få adgang til luft lettere ( som fjerner et tæppe ) .
3 .
Kontroller kabelforbindelsen af din udenfor skærmen , du har sluttet til grafikkortet tilslutning havne . Hvis kablerne er løse TV'et ikke når skærmen .
4 .
Installer opdaterede drivere . Ofte , hvis din computer er ikke up- to-date skærmkortet ikke fungerer korrekt. Åbn din internetbrowser og gå til produktionsstedet af computeren . Vælg " Support "," Downloads "og vælg det operativsystem, du kører . Klik på den computer, du har , så skal du vælge den video card driver download mulighed. Dette overfører den nyeste driver på din computer . Dobbeltklik på driveren for at åbne det Installation Wizard . Følg vælge række beder til helt at installere driveren på computeren . Genstart systemet og videokortet fungerer korrekt .


Previous:nothing Next:hukommelseskort opsving værktøj 

Kommentarer

Code:
change