hvordan man kan samle en gaming computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-16

En specialbyggede gaming computer giver en masse strøm til en lavere pris . Du kan sammensætte dit eget spil computer i omkring en time og spare en betydelig mængde penge over en store-købte computer . En gaming computer kan bygges med et beskedent budget i tankerne . Med gaming computere , er systemets grafikkort den vigtigste del

Du skal bruge: .
ProcessorCooling UnitMotherboardGraphics cardRAMHard driveOptical driveCasePower supplyOperating system

vælge dele


. 1 .
Vælg et grafikkort fra midten eller øverste lag af de to seneste generationer . Modellen ændres numrene betydninger efter generation , så tjek et grafikkort performance sammenligning test til at sammenligne forskellige kort .
2 .
Vælg processoren . Processoren er også vigtigt , men du behøver ikke en top -of-the- line chip . Hvis processoren ikke kommer med en køleenhed , få en brugerdefineret enhed og termisk paste .
3 .
Vælg et bundkort , der understøtter grafikkortet og processoren .

4 .
Vælg nogle RAM at bundkortet understøtter . Dual-kanal systemer bør anvende multipla af to pinde hukommelse , mens en triple-kanal system skal bruge multipla af tre pinde . Den næststørste tilgængelige størrelse er tilstrækkelig til en gaming computer .
5 .
Vælg en harddisk og optiske drev . Du kan få en load- tid forbedring med en solid state harddisk .
6 .
Vælg en sag , der passer til bundkortet størrelse . Nogle tilfælde kommer med en strømforsyning og blæsere . Strømforsyningen skal mindst svare til grafikkortet anbefalede krav .

Saml Computer


1 .
Åbn computerens kabinet .
2 .
Installer processoren og køleanlægget . Processoren stifter bør linje med processoren mount 's huller på bundkortet og bør glide i ved at flytte en løftestang knyttet til mount . Coat den løftede del af toppen af processoren med kølepasta , hvis køleenheden ikke kommer med det . Køleenheden skal placeres på toppen af processoren og er sikret ved låsende siden klip over rillerne på processoren mount .
3 .
Monter bundkort på sagen panelet . Indsæt messing modsætninger i den sag huller, passer til bundkortet huller til modsætninger , og skru i bundkortet .
4 .
Installer RAM . RAM bør klikker på bundkortet hukommelse slots .
5 .
Installer grafikkortet . Grafikkortet glider ind i en komponent slot .
6 .
Monter optiske drev og harddisk i sagen . Drevene skal sikres med skruer .
7 .
Slut det optiske drev og harddisk til computerens bundkort med kompatibelt kabel .
8 .

Installer strømforsyningen og case fans , hvis de ikke kommer i sagen . Fans placeret på forsiden og i bunden af en side af sagen skulle trække luft ind, mens fans på ryggen , top , og toppen af en side af sagen skulle blæse luft ud .
9 .
Læs anmeldelse på sagen , stik i alle enheder , og tænd for computeren .
10 .
Installér operativsystemet .

gode råd og advarsler


 • Gaming rigge kan køre Linux med ekstra software . Mac OS X kan ikke køre på en selvbyggede computer , ifølge Apples licens
 • Processoren behov termisk pasta til varmeisolering : . ikke bruger den kan bryde systemet.


 • Previous:nothing Next:fejlfindingsvejledning trin til en grundlæggende tonerpatron   

  Kommentarer

  Code:
  change