hvordan man kan sælge brugte hukommelse

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-21

Hvis du opgraderer RAM på din computer og har for nylig fjernet den ældre , brugte hukommelse , har du sandsynligvis ikke har brug for de fravalgte edb-udstyr . Men det betyder ikke, du skal bare smide hardwaren væk . I stedet er det muligt at sælge den anvendte hukommelse og tjene nogle penge tilbage fra prisen på dit nye RAM . Ved salg den anvendte hukommelse er der flere forskellige muligheder til rådighed for dig

Du skal bruge: .
RAM


1
Sæt din brugte hukommelse op til auktionen. på en hjemmeside som eBay . com . Her andre individer er i stand til at byde på din hardware , og hvis produktet er købt , sender du den hukommelse til vinderen af auktionen , når du modtager pengene.
2 .
Tag den anvendte hukommelse til en lokal brugt computer facilitet . Her firma sælger brugte edb-udstyr , herunder RAM .
3 .
stop ved en Goodwill butik placering . Mange af disse butikker stadig edb -udstyr og er villige til at købe RAM til at opgradere de produkter , de sælger .
4 .
Sælg din reservedele online til websteder som f. eks UsedComputerSell . dk og PowerSourceOnline. com ( se Resources ) . Her kan du kræve en undersøgelse i forhold til dit udstyr . Når du modtager et afkast e-mail om det beløb, som udstyret blev købt til , kan du sende udstyr til virksomheden og modtage en check med posten , når hjemmesiden modtager dine RAM .


Previous:nothing Next:installere en vanskelig bærbar grafikkort 

Kommentarer

Code:
change