hvordan man kan sætte en enhed på usb rod hub

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-12

En USB- rod -hub er en form for computerhardware enhed, der giver dig mulighed for at tilslutte flere eksterne hardware -komponenter i samme USB -indgang på din computers sag . Hvis du kun har én USB- port på computeren , for eksempel, men har tre enheder , der sluttes til computeren via USB , i stedet for at tilslutte og frakoble enhederne efter behov , kan du bare bruge en USB- rod -hub for at holde dem alle tilsluttet . ind på en gang
1
Tænd din computer.
2 .
Find " kabel " del af din USB- rod -hub . Den del af navet , at eksterne enheder stikket i , vil blive en hård , plastikboks. Ud af det hårdt, plastboks vil køre et kabel med et USB- stik for enden af den . Sæt dette USB kabel i USB- porten på din computer .
3 .
Kig på det nederste højre hjørne af Windows -skrivebordet . Efter en anden , vil en " ny hardware installeret " boks vises . Det betyder, at din USB rodhubben er anerkendt af Windows-operativsystemet og er klar til brug . USB root hubs er plug and play , så sætte dem i , er alt hvad du skal gøre for at få dem til at arbejde i enhver version af Windows-operativsystemet , efter Windows 98 .
4 .
Connect en USB- enhed til en af indgangene på din USB- rod -hub via sin USB -kabel . Når dette er gjort , vil Windows være i stand til at genkende enheden takket være USB- rod -hub , og du kan bruge enheden som normalt .


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner hukommelse fra et CompactFlash -kort 

Kommentarer

Code:
change